PARIURI care iti taie rasuflarea! URMEAZA BILETE criminale: cote 892 si 1245

Fotbal5

Noi succese pentru FanatikSport! Biletul cota 75 a intrat, iar mega-biletul de cota 2066 a intrat si el in sistem, astfel ca luni trebuie sa colectam bani grei. Din pacate, am ratat la mustata biletul cota 127, dar ne revansam noi cu si mai multe biletele verzi!

Mai mult, au fost castigate si doua TABLETE, cu ocazia concursului care a avut loc saptamana trecuta (click AICI pentru DETALII). Reamintim, FanatikSport a lansat un concurs in care oferea tablete noilor abonati care intuiau scorul corect de la partida dintre Inter Milan si Juventus. Dintre acestia, doi au nimerit si scorul corect: 2-1 pentru milanezi! Si fiecare a castigat cate o tableta! Felicitari castigatorilor, iar aceste mega-PREMII, mega-CADOURI pe care le oferim nu vor fi singurele!

Revenind, marele succes a venit din partea biletelor castigate. Din acest motiv, mergem mai departe cu doua bilete de foc, care sunt aur curat. PARIORII FanatikSport au realizat deja doua super-bilete, care sunt lingouri de aur, ambele cu o uriasa rata de siguranta. Si care au COTE DEMENTIALE: cota 892 si 1245!

Si ai DOUA VARIANTE pentru a PRIMI aceste bilete MAGICE!

 

VARIANTA A

 1. Te abonezi la FanatikSport. Avem circa 1.000 de abonaţi care fac bani zilnic din ponturile şi biletele noastre! În plus, echipa noastră numără 12 pariori profesionişti, iar oferta noastră include toate tipurile de pariuri! Iar biletul este foarte IEFTIN: doar 90 de lei pe lună!

Mai precis, FanatikSport, cel mai mare site de pariuri din România, furnizează zilnic următoarele tipuri de pariuri pentru ABONAŢI:

 • Bilete de siguranţă, de cotă 2 (zilnic)
 • Meciuri live (aproape zilnic)
 • Proiect Martingale (de câteva ori pe săptămână)
 • Ponturi individuale (aproape zilnic)
 • Ponturi progresive (cu cea mai mare rată de succes: 121 câştigate din 126) – zilnic
 • Meciuri suspecte – blaturi (la câteva zile)
 • Bilete de cote mari (mai ales în weekenduri sau zile cu ofertă bogată)orari@fanatiksport.ro).

   2. Cum te poţi abona

Există câteva modalităţi simple prin care te poţi abona  (abonamentul este 90 de lei pe luna):

 1. Prin paypal, adresa noastră este: colaborari@fanatiksport.ro
 2. Prin transfer bancar, de la o bancă la alta. Sau direct în contul nostru bancar, care e: RO03RNCB0094061995760002, deschis la Banca Comerciala Romana (BCR). Pentru cei din strainatate, codul SWIFT e RNCBROBU, iar codul BIC e RNCB.
 3. Prin Western Union sau Money Gram, pentru cei aflaţi în străinătate.

ATENŢIE! Nu se poate plăti abonamentul prin paysafecard!

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

3. Paşii către abonare

 1. Se achiziţionează Abonamentul (se plăteşte contravaloarea acestuia)
 2. Se sună sau se transmite un mesaj normal la numărul de telefon: 0726.636.444. In cadrul mesajului se va confirma plata abonamentului şi se va transmite adresa de email unde veţi primi biletele, ponturile menţionate. Sau se pot transmite aceste date prin email, la adresa: colaborari@fanatiksport.ro
 3. Odată confirmată plata abonamentului, veţi primi zilnic biletele pe email. Ele se transmit zilnic, între orele 2 şi 3.
 4. Orice alte detalii le puteti afla la numarul afisat sau la emailul mentionat (colaborari@fanatiksport.ro).

VARIANTA B

Îţi faci cont la agenţia de pariuri Fortuna. Da, a doua variantă este pentru cei care nu au cont la Fortuna şi îşi fac acum pentru a primi aceste bilete. 

Concret, iată care sunt paşii pentru a primi aceste bilete:

 1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu (click AICI pentru înregistrare).
 2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna. In plus, primesti si BONUSURILE de la Fortuna, care ajung la 1.000 de lei!
 3. Primeşti pe EMAIL mega-biletele de cotă 892 si 1245!

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!

ATENTIE, ACEASTA VARIANTA ESTE VALABILA DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA SI ISI FAC ACUM, PRIN VARIANTA B. DACA AVETI DEJA CONT LA FORTUNA, VA RECOMANDAM VARIANTA A.