PARLAMENTAR celebru, implicat într-un scandal uriaș de pedofilie: „Am fost un prost excitat!”

Parlamentar pedofilie

Marea Britanie este zguduită de un nou scandal de pedofilie la nivel înalt. Laburistul Simon Danczuk a fost suspendat din partid după ce s-a descoperit că acesta a încercat să agaţe, anul trecut în august, o minoră, o puştoaică de 17 ani, căreia îi trimitea mesaje cu tentă sexuală, scrie Libertatea.

CITESTE SI: Dramă tulburătoare pentru Florin Piersic! Nu mai poate face nimic acum

Scandalul este cu atât mai mare cu cât celebrul parlamentar englez Danczuk (49 de ani), membru al Partidului Laburist şi al Camerei Comunelor, a fost un militant important împotriva exploatării sexuale a copiilor şi a jucat şi un rol uriaş în dezvăluirea ca pedofil a lui Sir Cyril Smith, un fost parlamentar britanic care a murit în 2010.

Aşadar, tabloidul britanic The Sun a intrat în posesia unor mesaje intime cu tentă sexuală între Danczuk şi o adolescentă de 17 ani, Sophena Houlihan, studentă la Facultatea de Arte, care îl contactase pentru un loc de muncă în biroul lui, dar care se pare că i-a luat minţile.

CITESTE SI: LEACUL pentru CANCER există de 100 de ani, dar e ţinut SECRET. Fiecare îl are în casă, dar îl IGNORĂ

Jurnaliştii britanici, care-l acuză pe politician de corupere de minori, susţin că acesta îi spunea în sms-uri tinerei, despre care The Sun scrie că ar fi avut un site pentru fetişuri sexuale, cât de “excitat” este şi că abia aşteaptă să o pălmuiască peste fund, invitând- o totodată într- o vacanţă în Spania.

Cu toate acestea, Danczuk a precizat că acuzaţiile “nu sunt în totalitate adevărate”, dar a recunoscut că a existat această “întâmplare nefericită” în viaţa sa. “Comportamentul meu a fost inadecvat şi îmi cer scuze, fără nici o rezervă, tuturor celor pe care i-am dezamăgit. Am fost un prost şi nu există prost mai mare ca un prost bătrân. Am fost beat, excitat şi mă simteam singur”, a declarat parlamentarul.

CITESTE SI: ALARMĂ NAŢIONALĂ! Sunt căutate PERSOANELE care un punct negru în PALMĂ

Scandalul în care e implicat se pare că i-a distrus atât viaţa personală, cât şi pe cea profesională. Acesta a fost suspendat din partid de colegii lui până la finalizarea unei anchete a Comitetului Naţional al laburiştilor, iar iubita lui, Claire Hamilton (32 de ani), cu care avea o relaţie de trei luni, l-a părăsit imediat ce au ieşit la iveală mesajele.

În plus, ieri presa a scris că prima soţie a politicianului, Sonia Rossington (39 de ani), a devenit escortă la un an după ce a divorţat de Danczuk şi era plătită să participe la orgii sexuale.

CITESTE SI: ANTONIA are un mare secret faţă de Alex Velea. Antonia ar putea muri, dar Velea vrea neapărat