Paşte trist pentru Andreea Marin! „Nu va fi cum mi-am dorit”

Andreea Marin si Tuncay

În urmă cu aproape o lună, tatăl Andreei Marin a murit, iar prezentatoarea tv nu a trecut încă peste momentul dureros, motiv pentru care, anul acesta Paştele nu va mai fi la fel ca până acum.

„Paştele ca şi Crăciunul e dedicat familiei. Îmi pare bine să fiu alături de cei dragi deşi unii dintre ei nu mai sunt şi nu va fi întocmai paştele pe care l-am visat anterior dar ne vom gândi şi la mama, şi la tata, şi vom aprinde o lumânare şi pentru sufletul lor”, a mărturisit vedeta la Antena Stars.

Andreea Marin a anunţat trista veste pe pagina ei de Facebook, acolo unde a postat şi câteva fotografii în care apare alături de tatăl ei, Dan Marin. Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt ingeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă. Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oameni buni, de aici şi de la Dublin, ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături… Imi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminica ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească… Vă multumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum…”, a scris Andreea Marin, pe pagina ei de Facebook, imediat după moartea tatălui ei.