Patronii de restaurante au găsit soluţia pentru a se putea fuma în continuare. Ce au făcut

Fumat

Interzicerea, din data de 17 martie a.c., a fumatului în spațiile publice închise, inclusiv în restaurante, baruri și cluburi, a determinat mai mulți proprietari de astfel de localuri să solicite Primăriei Suceava aprobare de a deschide terasele cu două săptămâni mai devreme față de data stabilită prin hotărâre de consiliu local, respectiv 1 mai.

CITESTE SI: ÎNFIORĂTOR! Iată cine construiește ARCA Apocalipsei. Bogații lumii se pregătesc de un cataclism?

Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, în conferință de presă, că a primit opt solicitări de aprobare pentru deschiderea teraselor în avans, scrie monitorulsv.ro. Deliberativul local a aprobat ca terasele să funcționeze în municipiul Suceava în perioada 1 mai – 31 octombrie.

Primarul Lungu a mai precizat că, în calitate de șef al Poliției Locale, nu a cerut acestei structuri să amendeze persoanele care încalcă interdicția de fumat deoarece încă nu sunt apărute normele metodologice de aplicare a legii.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI

„Nu sunt de acord să amendăm, așa, aiurea. Deocamdată nu sunt norme metodologice la această lege”, a precizat Lungu.

Pentru salariații fumători ai Primăriei au fost amenajate două locuri de fumat, unul pe terasă și altul în spatele clădirii.

CITESTE SI: Soţul Andreei Marin, surprins la film cu o blondă sexy şi tatuată