Pe Cheloo îl știai, dar stai să vezi cum arată iubita lui! A dus-o la curse

Cheloo si iubita

Cheloo concurează, pentru prima dată alături iubita sa, la Campionatul Național de Rally Raid din Munții Rodnei, eveniment ce se desfășoară zilele acestea la Bistrița.

Pasionat de motoare, munți și adrenalină, Cheloo de la Paraziții participă în acest final de săptămână, la Bistrița, la doua ediție a Campionatului Național de Rally Raid. Traseul are o lungime totală de 480 km, cupa adresându-se atât profesioniștilor cât și amatorilor acestui sport.

Cheloo a luat startul ca și pilot iar iubita sa, Daniela Moraru, alături de care rapperul apare rar în public, participă alături de el în această cursă, ca și navigator.

Roxana Ciuhulescu absentează motivat

La competiția din Munții Rodnei ar fi trebuit să ajungă și Roxana Ciuhulescu, vedeta TV care a prezentat ani buni emisiunea Promotor. Ea ar fi trebuit să facă echipă cu Maria Butoi, însă cele două s-au văzut nevoite să abandoneze cursa, înainte de a începe, organizatorii competiției spunând că în urmă cu două zile cele două ”și-au rupt” mașina cu care ar fi trebuit să participe la cursa de astăzi în timp ce se antrenau pentru această competiție.

La start s-au aliniat 20 de autoturisme de teren, participanții fiind din România dar și din străinătate. Cheloo a explicat pentru Libertatea că va participa pentru prima dată alături de iubita sa l-a o astfel de competiție, fiind însă pentru a doua oară în Bistrița-Năsăud.