PONTURI profesioniste pe Liverpool – Villareal: cum să pariezi inteligent şi pe cote URIAŞE

Liverpool

EUROPA LEAGUE, SEMIFINALE, LIVERPOOL – VILLARREAL, joi, 05.05, ora 22:05

Liverpool și Villarreal își dispută un loc pentru finala Europa League plecând de la rezultatul din tur, 1-0 (Adrian Lopez 90+2) pentru oaspeți. Aceștia nu au pierdut în actuala ediție decât în primul meci, 1-2 cu Rapid la Viena pe 17 septembrie, eșec urmat de 12 partide invincibile cu 3 remize și 9 victorii. La amfitrioni s-a întâmplat invers: au mers fără înfrângere 12 jocuri (7 egaluri, 5 succese) până la precedentul, când s-au împiedicat la Villarreal.

Campionat

”Cormoranilor” nu le-a picat bine sincopa de pe ”El Madrigal” deoarece apoi au cedat și la Swansea, 1-3 în Premier League. Așa au ajuns la trei dispute fără succes, pe lângă un 2-2 acasă cu Newcastle. Cele două înfrângeri sunt singurele suferite în ultimele 9 jocuri, plus 3 egaluri și 4 triumfuri. Doar o dată de 16 înfruntări încoace nu au marcat, exact în turul cu spaniolii. Situația este mai bună pe teren propriu, unde elevii germanului Jurgen Klopp sunt imbatabili de 10 meciuri, cu 4 egaluri și 6 victorii, 9 dintre ele cu gol dat.

În schimb, Villarreal nu a mai cedat de 3 partide, perioadă în care a realizat o remiză și două succese. Acestea au venit după două eșecuri la rând, totodată unicele din anterioarele 11 confruntări. În trecuta deplasare,

”Submarinul galben” s-a impus la Valencia, 2-0, după două înfrângeri consecutive, unicele de 6 vizite efectuate încoace: în 4 din acestea a marcat, în alte 4 a și încasat gol.

Spania vs. Anglia

De 15 ori a mai primit Liverpool vizita unor formații spaniole în Europa, terminate cu 4 victorii, 6 egaluri și 5 eșecuri, ultima fiind un 0-3 cu Real Madrid în Champions League 2014-2015. De partea cealaltă, triumful din tur este primul obținut de Villarreal după 10 meciuri de așteptare împotriva echipelor din Anglia. În Insulă s-a aflat de 6 ori, vizite terminate cu o victorie, două egaluri și 3 insuccese.

Lot

Mai mulți jucători au probleme medicale la gazde, respectiv Henderson, Emre Can, Origi, Gomez, Ings, Rossiter. În plus, Sakho este suspendat, întrucât a consumat substanțe interzise.

Antrenorul oaspeților, Marcelino, contează pe un efectiv complet după ce s-au refăcut și Baptistao, și Bailly. Cel din urmă își dispută un loc de titular cu Musacchio.

La centru se va găsi Viktor Kassai. Maghiarul a mai arbitrat-o pe Liverpool la un 0-1 cu Real la Madrid, iar pe Villarreal la un 1-0 cu Celtic Glasgow, ambele meciuri în Champions League.

Cum pariem pe acest supermeci

FanatikSport a analizat acest meci şi propune mai multe PONTURI, de la cote mici şi sigure, până la cote uriaşe, care îţi iau ochii. Toate foarte bune şi foarte profitabile! Mai mult, avem un PONT cotă 12 la acest meci şi unul cotă 100 la Sevilla – Sahtior.

Dar aceste PONTURI sunt accesibile doar abonaţilor (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)! 

Ca un argument decisiv, ultimele două luni au fost fantastice, s-au castigat peste 16.000 de lei: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Iată aici trei bilete mari, cote 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).