Portugalia este noua campioană a Europei la fotbal. Cum s-a pozat CRISTIANO RONALDO în avion

Euro 2016

Portugalia a câştigat pentru prima dată în istorie o finală a la un campionat european, iar jucătorii, în frunte cu Ronaldo, au sărbătorit duminică seara victoria aşa cum se cuvine.

Starul lui Real Madrid a tinut să se pozeze şi în avion, în drum spre casă cu trofeul, după cum se poate vedea din aceste imagini. De altfel, portughezii au continuat petrecerea începută la finalul meciului cu Franţa şi în avion şi nu au ţinut cont de oboseala acumulată în timpul partidei.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Naţionala Portugaliei a câştigat, duminică seară, scor 1-0, după prelungiri, în meciul jucat cu prima reprezentativă a Franţei, disputată pe Stade de France din Paris, iar selecţionata antrenată de Fernando Santos a obţinut primul titlu european din istorie.

colaj-ronaldo

Primele 90 de minute au fost foarte tacticizate, ambele echipe anihilându-se reciproc. Franţa a avut ocaziile mai mari, prin Griezmann sau Giroud, dar portarul Rui Patricio s-a opus de fiecare dată. Eder a marcat golul decisiv pentru Portugalia, în minutul 109, cu un şut puternic de la distanţă, care l-a surprins pe Hugo Lloris.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!