POVESTE ADEVĂRATĂ: „De ceva vreme, soţul meu nu se mai atinge de mine. Acum o săptămână…”

Femeie combinata bogat

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări.

ZEUL PARIURILOR de COTE MARI vine cu CINCI PERLE NOI: bilete de cote 34, 66, 105, 404 şi 2191! IA-LE instant, nu mai ezita

Dragă Adela,

Mă numesc Andreea, am 22 de ani și sunt căsătorita de 8 luni cu un bărbat de 30 de ani. Împreună avem și un băiețel de 11 luni jumătate. De ceva vreme, soțul meu nu se mai atinge de mine. Am încercat să vorbesc cu el deschis, să văd ce îl supără sau îl deranjază la mine și tot timpul îmi spunea: „nimic”. Nu reușeam să scot nimic de la el, însă acum o săptămână mi-a spus ca a început să își piardă atracția față de mine. Nu arăt rău deloc. Am grijă de mine, am 1.56m și 54 kg. A spus că nu e vorba de felul în care arăt. Nu înțeleg atunci care ar fi motivul. Apetitul meu sexual nu s-a modificat deloc după sarcină dar al lui, da, și la modul că nu mai vrea deloc. Nu știu ce să mai fac. Am grijă de mine, deci nu mă neglijez, iar pe el nici atât, în schimb, el pe mine, da. Ajută-ma, te rog!

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Adela răspunde:

Dragă Andreea,

Bărbații își pierd interesul de multe ori, mai ales atunci când conviețuiesc împreună cu o femeie, din cauza rutinei. Faptul că te vede în fiecare zi în cele mai intime ipostaze îl face să aibă impresia că tu faci cumva parte din peisaj, că e normal să fii acolo și și-a încheiat socotelile cu tine. Nu-i faci nicio problemă. Bărbații au nevoie de acțiune, de adrenalină. Pune-l să te ajute. Fă-l să se simtă util și important. Dă-i un țel pentru care să simtă că se luptă. Pe de altă parte, de ce pornești de la premisa că numai tu ai putea avea o problemă? Dacă problema e la el? Poate se stresează la serviciu, ori are o boală pe care nu și-a descoperit-o încă, și care dă scăderea libidoului – cum ar fi diabetul. Sau poate are pe altcineva – de ce nu.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!