Povestea unei tinere care este dependentă de sex! Este sclava poftelor trupești!

Nimfomana

Sami Walton, o tânără de 29 de ani din Marea Britanie, susține că e dependentă de sex și acest lucru îi distruge viața. Și-a pierdut sliujba și prietenii din cauza acestei probleme, iar prietenul ei e extenuat din cauză că fac sex si de mai mult de 10 ori pe zi și ea. 

Iubitul tinerei, James Keates, când a cunoscut-o pe Sami și a aflat de dorința ei de nestăvilit de a face sex, aceasta fiind practic incapabilă să-și dezlipească mâinile de pe corpul lu, s- a simțit de parcă a câștigat la loterie, spunând că acesta este visul oricărui bărbat. Însă, după patru ani de relație bărbatul se declară extenuat, fiind nevoit să facă sex de cel puțin 10 ori pe zi cu iubita lui sau chiar de 40 de ori într-un weekend, realizând că aceasta dependență reprezintă chiar o problemă gravă. „ În primele zile ale relației mă simțeam de parcă aș fi câștigat la loterie. Dar între timp am mai îmbătrânit și devine epuizant”, a spus bărbatul.

Dependența sexuala 

Sami a dezvoltat dependența la 20 de ani, după ce s-a despărțit de un bărbat cu care a avut o relație de lungă durată. Pofta ei sexuală era atât de mare, încât ajunsese să faca sex cu colegii de muncă, cu prietenii, dar și cu necunoscuții pe care îi agăța în baruri, iar dependența ei a lăsat-o fără un loc de muncă șia făcut-o să-și piardă mulți prieteni. În plus, de multe ori s-a expus și la situații periculoase, pentru că mergea acasă la bărbați pe care nu-i cunoștea deloc și pentru care străbătea chiar și kilometri întregi, fiind sclava poftelor trupești.

Deși își dorea relații stabile, toți bărbații o părăseau pentru că nu puteau să facă față problemei, până l-a întâlnit pe James. „Sunt foarte norocoasă că l-am întâlnit. Nu doar pentru că este rezistent, ci și pentru că mă înțelege și mă susține”, a spus femeia, care a precizat că atunci când James nu îi mai face față se ajutăd ejucăriile sexuale, având o adevărată colecție de astfel de obiecte, ce se ridică la 1.500 de lire sterline. Sami a fost la mai mulți doctori pentru afecțiunea ei și în ciuda tratamentelor prescrise, nici unul nu a avut efect.