Premiile MTV EMA 2016: Andra a câştigat trofeul la categoria „Cel mai bun interpret român”

Andra

Cântăreața Andra a primit trofeul pentru cel mai bun interpret român la premiile MTV Europe Music 2016, acordat în cadrul ceremoniei care a avut loc duminică în Olanda, iar artistul canadian Justin Bieber a fost marele câștigător al competiției, acesta câștigând trei distincții, devansand-o astfel pe Lady Gaga, informează AFP. Surprizele au fost reprezentate de Adele și Beyonce, care nu au primit nici un trofeu la ediția din acest an a premiilor MTV EMA.

Justin Bieber a câștigat premiul pentru cea mai bună melodie cu piesa ”Sorry”, pentru artistul cu cel mai mare număr de fani și pentru cel mai bun show din Canada.

Excentrica Lady Gaga a fost declarată cea mai bună interpretă feminină, dar și artista cu cel mai bun look.

Beyoncé, care a fost marea câștigătoare la Video Music Awards (VMA), la sfârșitul lunii august, și care a fost nominalizată la cinci categorii la MTV EMA 2016, inclusiv pentru cel mai bun clip video, a fost devansată de trupa The Weeknd, premiată pentru videoclipul melodiei ”Starboy”.

Potrivit Agerpres, un alt interpret canadian al serii, Shaw Mendes, în vârstă de 18 ani, i-a ”suflat” distincția compatriotului său Justin Bieber la categoria cel mai bun artist masculin.

Duo-ul american Twenty One Pilots a câștigat două trofee, pentru cel mai bun concert și cel mai bun artist din muzica alternativă.

Grupul punk rock Green Day a primit premiul ”Global Icon” pentru întreaga carieră. Membrii trupei din California au interpretat live cea mai recentă piesă a lor, ”Bang bang”.