Premiile MTV EMA 2016: Andra a câştigat trofeul la categoria „Cel mai bun interpret român”

Andra

Cântăreața Andra a primit trofeul pentru cel mai bun interpret român la premiile MTV Europe Music 2016, acordat în cadrul ceremoniei care a avut loc duminică în Olanda, iar artistul canadian Justin Bieber a fost marele câștigător al competiției, acesta câștigând trei distincții, devansand-o astfel pe Lady Gaga, informează AFP. Surprizele au fost reprezentate de Adele și Beyonce, care nu au primit nici un trofeu la ediția din acest an a premiilor MTV EMA.

ULTIMA ORA! Se dau bani GRATIS! ORICE ROMAN BENEFICIAZA!

Justin Bieber a câștigat premiul pentru cea mai bună melodie cu piesa ”Sorry”, pentru artistul cu cel mai mare număr de fani și pentru cel mai bun show din Canada.

Excentrica Lady Gaga a fost declarată cea mai bună interpretă feminină, dar și artista cu cel mai bun look.

BILETUL ANULUI 2016 la PARIURI: cota 5638! Câstigi instant peste 30.000 de euro!

Beyoncé, care a fost marea câștigătoare la Video Music Awards (VMA), la sfârșitul lunii august, și care a fost nominalizată la cinci categorii la MTV EMA 2016, inclusiv pentru cel mai bun clip video, a fost devansată de trupa The Weeknd, premiată pentru videoclipul melodiei ”Starboy”.

Potrivit Agerpres, un alt interpret canadian al serii, Shaw Mendes, în vârstă de 18 ani, i-a ”suflat” distincția compatriotului său Justin Bieber la categoria cel mai bun artist masculin.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Duo-ul american Twenty One Pilots a câștigat două trofee, pentru cel mai bun concert și cel mai bun artist din muzica alternativă.

Grupul punk rock Green Day a primit premiul ”Global Icon” pentru întreaga carieră. Membrii trupei din California au interpretat live cea mai recentă piesă a lor, ”Bang bang”.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!