Previziuni astrologice pentru perioada 19 – 25 martie 2016

taur

Taur

Între 19 și 20 martie, Taurii se vor ocupa de problemele casnice și domestice. Între 21 și 23 martie dimineața, stabilitatea relațiilor afective este șubrezită de valurile care lovesc cu putere în pereții sufletului.

Cu puține excepții, chiar și Taurii cei mai indiferenți la furtuna emoțiilor din jurul lor, se vor lăsa cuprinși de acest moment care îi va obliga să se gândească altfel, dar nu neapărat mai adecvat, la copii, la o persoană dragă.

Cei doi benefici se vor afla în opoziție, permițând contradicțiilor interioare să le zdruncine o convingere, un interes sau o intenție. Context delicat și pentru cei care desfășoară activități de creație sau interpretative, nativii putând trece printr-o „criză de creație”.

Între 23 martie, după ora 8 dimineața, și 25 martie, Taurii vor trăi sub influența fazei de Lună Plină și a eclipsei de Lună ce vor avea loc pe 23, la ora 14, și care le vor solicita din plin axa celor două case ale sănătății.

Va fi vorba de o fluctuație a stării de spirit pe care o vor resimți, într-un chip cel puțin deranjant, chiar și persoanele mai rezistente, care nu păreau, până mai ieri, vulnerabile în fața acestor impulsuri astrale și care se vor confrunta cu neliniște, agitație, nervozitate.

Felul în care vor gândi, vor înțelege, vor procesa informațiile și vor răspunde stimulilor externi va fi grevat de inconstanță, bruschețe, nerăbdare. Solicitate vor fi toate organele localizate în zona capului, sistemul renal și urinar. Pe un alt plan, unele persoane pot trece prin momente de panică legate de felul în care se conturează viitorul lor la locul de muncă sau soarta înseși a instituției unde activează.

În aceste zile pot ieși la iveală intențiile și manevrele ascunse ale unor persoane care au o poziție de conducere în aceste structuri. Regimul banilor precum și patrimoniul lor poate suferi modificări, survenite pe fondul nevoii de a rezolva repede o plată.

Vezi AICI intregul horoscop!