Prigoană cere expertiză psihiatrică pentru Bahmu. MOTIVUL: vrea să-i ia copiii

Bahmuteanu

Scandalul dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu nu pare a avea final. Omul de afaceri a anunţat că va solicita unei instanţe o expertiză psihiatrică pentru fostul lui soţie. În cazul în care aceasta va fi diagnosticată cu tulburări mintale, Prigoană va cere decăderea ei din drepturile părinteşti.

CITESTE SI: DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ: S-a aflat motivul real al despărţirii dintre Bianca şi Victor Slav

Îngrijorat de scandalurile în care a fost implicată Adriana în ultima vreme, Prigoană vrea ca o instanţă să stabilească dacă fosta lui soţie are tulburări mintale. Dacă se dovedeşte că e adevărat, el vrea să ceară decăderea lui Bahmu din drepturile părinteşti şi custodie exclusivă pentru cei doi copii.

„Ea a înnebunit pentru că am depus plângere penală împotriva psiholoagei şi psihiatrului care mi-au introdus copiii într-un program fără acordul meu sau al instanţei. La audieri, specialiştii au recunoscut că hârtiile sunt probe fabricate împotriva mea. Ea le-a depus la dosar pentru a demonstra că micuţii au probleme din cauza comportamentului meu violent. Şi mai are o plângere penală pentru rele tratamente aplicate minorilor după ce a bătut copiii”, a declarat Prigoană, pentru ziarulring.ro.

CITESTE SI: Tuncay a “adoptat-o” pe Violeta! Ștefan Bănică Jr va turba când va afla asta!

Omul de afaceri e nervos că Adriana şi mama ei l-au acuzat că a fost violent cu bătrâna, aşa că va depune plângere penală şi le va cere daune.

„E nebună, vrea să strângă probe împotriva mea că sunt violent. N-a ţinut că l-am bătut pe copil la şcoală, am câştigat procesul şi a trecut la planul B, «Ai bătut-o pe mama!». Prin presă, cu internări în spital, de au râs şi doctorii. Că a făcut atac de cord, cerebral, de panică şi că am ameninţat-o, că am jignit-o. Există camere de supraveghere în şcoală, se pot vedea imaginile înregistrate, sunt şi martori. Voi face plângere penală pe tema asta, să le învăţ minte şi pe ea, şi pe mă-sa să mai mintă public. Să plătească pentru circul pe care l-au făcut în presă!”, a spus Prigoană.

CITESTE SI: CUM SE FAC BANII la PARIURI! Un ROMÂN a câştigat 66.000 de euro într-o singură zi

Din acest motiv, el crede că cei mici nu sunt în siguranţă lângă mama lor.

„Oamenii sunt nebuni şi voi demonstra asta în instanţă. Femeia e bolnavă psihic şi mă-sa la fel. Copiii sunt în mare pericol şi urmează să deschid o procedură de decădere din drepturi. Trebuie făcută o expertiză psihiatrică. Nu se poate să plângi la TV că ţi-a fost agresată mama şi e în spital, iar a doua zi, la 1 noaptea, să fii la bodegă, beată ca porcul şi să te hlizeşti în direct că ai ieşit ca fetele. Şi, atunci, copiii în grija cui sunt acasă? Trebuie să ai o problemă psihică, eu cred că are dublă personalitate”, a concluzionat Silviu Prigoană.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI