Prigoană îl plăteşte regeşte pe managerul afacerilor lui. El e angajatul de la salubritate cu Bentley unicat

prigoana2

S-ar putea spune că Adriana Bahmuţeanu a pierdut o mică avere, după ultima despărţire de soţul său, Silviu Prigoană. Asta pentru că, din câte se pare, fostul său soţ îşi plăteşte regeşte angajaţii.

Ne referim aici la cel care are grijă de afacerile lui Silviu Prigoană, managerul său, Bogdan Niculescu. Directorul de laRosal a tot avut parte de noroc în ultima vreme, asta deoarece CANCAN.ro l-a fotografiat în momentul în care se dă jos din autoturismul său proaspăt achiziţionat. O maşină cu pe cât de mulţi cai putere, cu pe atât de multe zerouri în coadă, atunci când vine vorba de preţ. Bogdan Niculescu conduce, mai nou, ultimul model apărut pe piaţă, un Bentley Bentayga,varianta SUV.

Ne permitem să spunem că Bentley-ul pe care îl conduce mână dreaptă a lui Prigoană într-ale afacerilor este primul, poate chiar singurul, de la această oră, din Capitală. De asemenea, autoturismul costă undeva la 250-300 de mii de euro, asta dacă Bogdan Niculescu a optat pentru un model cu toate dotările şi îmbunătăţirile posibile.

În momentul în care l-am fotografiat pe Bogdan Niculescu, în după-amiaza de vineri, acesta se îndrepta spre o sală de jocuri de noroc. Odată ce-a coborât din Bentley, acesta s-a dus ţintă spre un aparat. N-au trecut mai mult de 10 minute, timp în care a jucat la păcănele extrem de concentrat, că norocul părea să dea încă o dată peste Bogdan Niculescu. După cele 10 minute de joc, acesta a reuşit performanţă de-a câştiga la aparate suma de 15.000 de lei, într-un timp record.