Prima fotografie cu ANDRA, după ce s-a anunţat la TV că e gravidă în 7 luni! Cum a apărut în această dimineaţă

Andra si Maruta

Andra şI Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Vedeta are împreună cu soţul ei doi copii, un băieţel pe nume David şi o fetiţă, Eva Maria.

În această perioadă multe vedete de pe plaiurile noastre mioritice au anunţat că vor deveni mămici, iar în urma unei imagini în care Andra pare să aibă abdomenul cu mult mărit, Andra ar putea fi pe lista celor care urmează să aducă pe lume un bebeluş, mai ales că atât ea, cât şi soţul ei îşi mai doresc copii. „Aici are o burtică de zici că e în luna a şaptea“, au spus prezentatorii unei emisiuni când au privit imaginea cu Andra.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Artista a postat o fotografie în această dimineaţă, în care apare împreună cu soţul ei, Cătălin Măruţă, cei doi sunt numai un zâmbet, semn că sunt foarte fericiţi şi au motive întemeiate să aibă această stare, poate chiar venirea pe lume al celui de-al treilea bebeluş.

Soţii Măruţă îşi iubesc copiii, pe David şi pe Eva, ca pe ochii din cap şi şi-au propus să le mai facă frăţiori şi surioare. “Nu se compară cu nimic dragostea faţă de copii. Ne mai gandim la copii, 1,2,3…  Câţi o vrea Dumnezeu”, declara Cătălin.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!