Prima imagine cu BIANCA DRĂGUŞANU „oficial“ gravidă! Cum arată iubita lui VICTOR SLAV

bianca-dragusanu111

Mai îndrăgostită ca niciodată de iubitul său, Bianca Drăguşanu pare că se pregăteşte intens să devină pentru prima dată mămică şi să îi dăruiască lui Victor Slav un copil.

Imediat după ce a dat cărţile pe faţă şi a spus că este într-adevăr însărcinată, acest fapt fiind luni bune vehiculat, Bianca Drăguşanu a postat în urmă cu puţin timp, în dimineaţa de joi, prima fotografie cu ea „oficial“ gravidă.  În imaginea care a apărut pe contul de Facebook al Biancăi Drăguşanu, vedeta poartă o rochie verde-smarald, c-un imprimeu în nuanţe de arămiu, croită dintr-un material cât se poate de vaporos, care ascunde cu brio burtica vedetei.

Bianca Drăguşanu a povestit că se simte mai pregătită ca oricând să devină mamă pentru prima dată, iar acest lucru i-l datorează şi iubitului său, Victor Slav, alături de care spune că se simte extrem de liniştită, dar şi că îşi doreşte o casă mai mare, pentru a avea suficient spaţiu unde să îşi crească bebeluşul.

Aceasta este prima imagine pe care Bianca Drăguşanu a postat-o cu ea „oficial“ gravidă, după ce a făcut mărturisirea că se pregăteşte să devină mamă:

Bianca mama