„Prima poză în care ţi se vede burtica!“ Imaginea cu Bianca Drăguşanu care a aruncat internetul în aer!

Bianca poza

Chiar dacă este însărcinată, Bianca Drăguşanu nu prea vrea să recunoască în mod oficial că va deveni mămică. Nu ştim exact de ce, poate c-a speriat-o această idee, dar fanii au cam dat-o de gol pe Facebook pe iubita lui Victor Slav, în ceea ce priveşte marele mister al sarcinii.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

Într-o poză pe care a postat-o miercuri pe Facebook, Bianca Drăguşanu apare îmbrăcată într-o rochie roşu rubin, foarte mulată. Când au văzut această poză, internauţii au crezut că nu văd bine, fiindcă exact în această rochie Biancăi pare să i se cunoască pentru prima oară burtica.

Multe dintre admiratoarele iubitei lui Victor Slav s-au întrebat cum pot achiziţiona rochia elegantă cu care Bianca apărea îmbrăcată. Totuşi, au fost şi internauţi ceva mai perspicace, fiindcă au observat un mic detaliu în poza de pe Facebook. Acela că vedeta într-adevăr urmează să devină mamă. Fanii acesteia i-au lăsat şi câteva mesaje, pe reţeaua socială, cu diferite urări precum „Prima poză în care ţi se vede burtica! Felicitări!“.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Bianca Drăguşanu pare extrem de fericită alături de Victor Slav, alături de care trăieşte o poveste de dragoste şi ar fi deja însărcinată în două luni, însă nu doreşte să confirme sarcina.

Mai mult decât atât, în urmă cu câteva zile, Bianca a declarat într-o emisiune TV că o apreciază pe Valentina Pelinel pentru felul în care arată în postura de femeie însărcinată. Aceasta a mai spus că îşi doreşte să aibă o fetiţă, căreia să îi dea numele de Valentina.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT