Prima reacţie a incredibilei Laura Bretan după ce a câştigat marele premiu la ”Românii au Talent”

laura-bretan

Marea câştigătoare de la ”Românii au talent”, Laura Bretan, a stârnit valuri de simpatie după ce a reuşit să obţină locul intâi în clasamentul celor mai înzestraţi români. Puştoaica de 13 ani nu a uitat să le mulţumească tutoror celor care au susţinut-o.

Nu şi-a mai încăput în piele de bucurie, sâmbătă dimineaţă, atunci când a aflat că va pleca acasă cu premiul cel mare de la ”Românii au talent”, de 120.000 de euro, dar nu a uitat cum a ajuns acolo. Laura Bretan ştie că victoria i se datorează în primul rând familiei, bunicului care a plecat din această lume, dar şi a fanilor, care au susţinut-o din primele momente când a urcat pe scenă. Imediat ce a aflat marea veste, Laura a postat un mesaj de mulţumire. ”Vă mulţumesc din suflet la fiecare in parte! ♥️Cu ajutorul vostru am câştigat marele premiu la Românii au talent dar cel mai mult ma bucur ca am îndeplinit dorinţa bunicului meu si pentru afecţiunea pe care mi-aţi arătat-o! Va iubesc!” le-a scris Laura admiratorilor.

Reacţiile fanilor nu s-au lăsat prea mult aşteptate, sute de mesaje cu felictări ”invadându-i” wall-ul

”FELICITĂRI! În sfârşit, românii au realizat ca TU eşti un talent de la Dumnezeu şi te-au votat. Sunt fericită pentru România. Fii mândra de gena ta! Bravoooooo!!!” i-a scris o admiratoare.

La doar 13 ani, dar cu o voce de aur, capabilă să interpreteze fără cusur arii complicate de operă, Laura Bretan a primit deja oferte de la marile case de discuri din Europa şi de peste Ocean. Recent, fata cu origini româneşti care locuieşte în Chicago a făcut furori şi la ”Americanii au talent”, impresionându-l chiar pe creatorul show-ului, Simon Cowell.

După apariţia la America s Got Talent, mai multe case de discuri s-au arătat interesate de vocea excepţională a adolescentei de 13 ani. „Ne aşteaptă în acasă mai multe propuneri, dar nu am stabilit încă nimic. Am fost ocupaţi să ne pregătim pentru finala de la Românii au talent. Sunt case mari de discuri, atât din Statele Unite, cât şi din Germania şi Austria”, a povestit pentru evz.ro mama Laurei Bretan.