Prima reacție a lui Salman Khan despre zvonurile nunții lui cu Iulia Vântur

Salma

De când Salman Khan și-a făcut prima apariție oficială cu iubita lui, Iulia Vântur, la nunta actriței Preity Zinta, toată presa din Mumbai vuiește numai despre ziua în care starul de la Bollywood se va decide să facă și el marele pas.

Toți membrii familiei lui Salman Khan sunt asaltați de jurnaliștii indieni care au toți o singură întrebare: „Când se însoară actorul cu românca Iulia Vântur?”. Deși aceștia au titrat că cei doi se vor căsători în această vară, ba la sfârșitul anului, în decembrie de ziua lui Khan, iubitul Iuliei Vântur a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre marele eveniment.

Acesta a infirmat toate zvonurile și le-a transmis jurnaliștilor să nu-și mai facă griji pentru că în momentul în care se va decide să facă marele pas va anunța pe Twitter și pe Facebook. Totodată, el i-a rugat pe aceștia să nu-i mai terorizeze familia cu astfel de întrebări.

„Când voi vrea să mă însor, o să mă însor. Nu e nevoie să vă zic când mă căsătoresc. Când o să o fac, voi anunța pe Twitter. Acesta este un lucru care îl păstrez pentru mine și pentru fanii mei”, a declarat Salman.

În plus, potrivit BollywoodLife, actorul nici măcar nu a cerut-o încă pe Iulia Vântur în căsătorie.

De ani buni, rudele lui Salman Khan sunt întrebate frecvent despre nunta actorului, iar faptul că pentru prima dată a ieșit în public cu Iulia Vântur a încins spiritele în India, jurnaliștii fiind extrem de curioși să afle dacă în sfârșit merge la altar.

De altfel, o imagine apărută zilele trecute în presa din India alimentează zvonurile referitoare la nunta celor doi. Iulia Vântur a fost fotografiată, zilele trecute, pe aeroportul din Mumbai, unde se afla împreună cu mama şi cu una dintre surorile lui Salman Khan. Foarte grijulie, prezentatoarea TV îşi sprijinea „soacra”, care părea să aibă probleme de sănătate şi mergea destul de greu.