Primele imagini cu băieţelul VALENTINEI PELINEL şi al lui CRISTI BORCEA!

copil

Valentina Pelinel a adus pe lume primul ei copil, un băieţel perfect sănătos de 52 de cm şi 3,450 kg, iar CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă prezintă în exclusivitate primele imagini cu bebeluşul.

Fotografiile au fost realizate, azi, la ora 18:30 de către reporterii noştri. Asistenta se pregătea să-i ducă bebeluşul în camera mamei, Valentinei Pelinel. Bebeluşul are 52 cm şi a cântărit 3,450 kg la naştere, primind nota 10.

Lui Cristi Borcea i-a fost respinsă cererea de permisie, astfel nu şi-a putut vedea copilul, dar i-a trimisValentinei, la spital, foarte multe flori cu mesaje de dragoste, atât ei cât şi noului-născut, multe cadouri, printre care şi parfumul ei preferat.

Valentina a decis singură numele copilaşului şi, deşi acesta este Cristian, nu are legătură cu Cristi Borcea, cel despre care se vehiculează că ar fi tatăl. Povestea din spatele numelui este una tulburătoare şi tristă, dar Valentina a vrut să o ţină cât mai ascunsă, din respect pentru memoria persoanei al cărei nume îl va purta fiul său.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Valentina pare să fie fericită şi să nu aibă vreo grijă. Realitatea însă este cu totul alta. Puţină lume ştie că aceasta are o soră pe care o iubeşte enorm, Lavinia, dar şi că cele două au mai avut un frate, numit Cristian.

„S-a născut cu un an înaintea mea, tot în decembrie (n.r. ziua ei e pe 8 decembrie), prematur, la şapte luni. N-a apucat să trăiască decât zece zile şi a murit. Şi eu m-am născut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emoţii şi cu mine. Durerea a fost foarte mare, ne e greu să vorbim despre asta. Nu am fost niciodată la mormântul lui, nu am vorbit niciodată cu mama despre asta. Îl chema Cristian, pentru că se născuse înainte de Crăciun, dar n-a apucat să fie botezat.”

Această tragedie pe care Valentina o ţine cât mai ferită de public şi presă, a determinat-o să îşi apere ca o adevărată leoaică copilul şi să decidă singură şi ce nume va purta acesta.