Primele imagini cu Dan Diaconescu la înmormântarea tatălui

Dan Diaconescu

Tatăl realizatorului TV Dan Diaconescu s-a stins din viaţă, duminică seara,  la Spitalul din Caracal. Acesta avea vârsta de 91 de ani. Familia lui îndurerată se pregăteşte să-l conducă pe ultimul drum. Echipele CANCAN transmit LIVE pe tot parcursul zilei de la Caracal.

UPDATE 16:15 Realizatorul TV s-a întors la casa din Caracal, acolo unde a locuit tatăl său în ultimii ani, alături de oamenii din sat care au venit să îşi arate respectul faţă de cel care a fost Nicolae Diaconescu.

În timpul slujbei, Dan Diaconescu a ţinut-o pe fiica lui de mână, fiind foarte afectat din cauză că şi-a pierdut tatăl. Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Nicolae Diaconescu este scos din casă şi dus la cimitir.

UPDATE 12:29: Tatăl lui Dan Diaconescu este înmormântat cu onoruri militare, deoarece a fost comandor de aviaţie, activând la Baza Deveselu.

UPDATE 11:59: Fanfara a ajuns în curtea casei familiei Diaconescu şi a început să cânte, semn că înmormântarea tatălui realizatorului TV începe.

Dan Diaconescu este discret, se fereşte de camerele de filmat şi în imagini puteţi vedea că s-a îngrăşat. Realizatorul TV este îmbrăcat în negru şi i se poate citi tristeţea pe chip. Acesta este alături de soţia lui şi fiica lui. Până acum, aproximativ 25 de oameni s-au strâns la priveghi, dar vin din ce în ce mai multe persoane.

Tatal lui Dan Diaconescu a fost găsit de fratele jurnalistului, care a alertat serviciul de urgenţă. El a fost transportat la spital, dar a decedat în cursul serii. Tatăl realizatorului TV va fi înmormântat astăzi la Cimitirul nr.1 din Caracal.

Dan Diaconescu a părăsit, marţi seara, penitenciarul unde-şi execută pedeapsa cu închisoarea. Patronului OTV i-a fost acordată o permisie pentru a putea merge să-şi conducă pe ultimul drum tatăl şi a ajuns, marţi seară, la casa părintească, unde se află acum trupul neînsufleţit al tatălui său. La aceste ore ale dimineţii, Dan Diaconescu încă nu s-a trezit din somn, fiind foarte obosit din cauza drumului şi a suferinţei din aceste zile.