Primele poze cu Sânziana Buruiană de la botezul fiicei ei. FOTO

Sanz decolteu

Sânziana Buruiană, actuală Zuluf, şi-a botezat, sâmbătă, fetiţa. Blonda a renunţat cu această ocazie la decolteul cu care ne-a obişnuit la fiecare apariţie publică şi a optat pentru o rochie nu foarte scurtă, de culoare crem.

Zi mare pentru soţii Zuluf. Sânzi şi soţul ei şi-au botezat azi fiica, pe micuţa Izabela, la o biserică din Capitală. Blonda şi micuţa ei nu au avut ţinute identice, aşa cum unii s-ar fi aşteptat, deoarece ea şi-a propus ca, în această zi deosebită, doar Izabela să fie în centrul atenţiei. Slujba de botez a nceput cu o oră întârziere, deoarece bunica blondei s-a deplasat mai greu şi a fost aşteptată, de toată lumea, la biserică.

Micuţa Sânzianei Buruiană a venit pe lume în urmă cu patru luni, la o clinică privată din Capitală. Blonda a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după naştere şi şi-a revenit destul de greu după operaţia de cezariană, fiind, atunci, dependentă de soacra şi de soţul ei.

După creştinarea copilei, părinţii, prietenii şi rudele acestora vor petrece la un restaurant de lux.

Pentru petrecere, pe lângă bucate alese, băuturi fine, fosta asistentă TV s-a preocupat ca muzica să fie pe gustul invitaților, tocmai ca petrecerea să fie una reușită. Așa că ea și soțul au pus pe listă numele artiștilor preferați, după care i-au antamat pe cei disponibili. Deși un barter ar fi fost cea mai potrivită soluție, blonda a reușit totuși să îi plătească mai puțin. Astfel, mizând pe notorietate și pe recomandări, Buruiană a obținut reduceri din partea multor cântăreți, care au renunțat astfel la câteva sute de euro pentru recitalul de la botez, după cum a scris recent Libertatea.