PROBLEME în paradis: Victor Slav, prins în fapt de Bianca Drăguşanu

Bianca si Victor

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au avut până nu demult o relaţie extrem de tumultoasă, dar se pare că în cazul lor dragostea a ieşit învingătoare, scrie Spynews.ro.

CITESTE SI: Profeție teribilă: Pământul se va ZGUDUI timp de 8 ORE. CÂND va avea loc CUTREMURUL DEVASTATOR

Deşi s-au despărţit de multe ori, cei doi formează în continuare un cuplu unde sarea şi piperul nu lipsesc şi se pare că nici geloziile nu îi ocolesc. Care dintre cei doi este mai „aprig” când vine vorba despre astfel de lucruri?

Ei bine Bianca Drăguşanu a dezvăluit pentru videoblogulmireselor.ro cum reacţionează atunci când o altă femeie îl curtează pe Victor Slav. „El ştie parola de la telefonul meu, eu nu o ştiu pe a lui. Şi-a schimbat-o recent. Mă uit în telefonul lui şi atunci când este de faţă şi pe furiş. Sunt curioasă. El este un bărbat curtat. Dacă găsesc ceva în telefonul lui nu mai vorbesc deloc sau mă apuc şi spun tot istoricul. Am găsit nişte mesaje în Facebook-ul lui şi am răspuns eu în locul lui, iar lui nu i-a plăcut asta, mi-a spus că nu era treaba mea şi atunci a schimbat parola”, a declarat aceasta pentru sursa mai sus menţionată.

CITESTE SI: SOŢIA lui Răzvan Simion dă CĂRŢILE pe FAŢĂ: „Era leşinată după….lui”

Au fost căsătoriţi doar câteva luni

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit civil pe data de 6 septembrie 2013, iar în primăvara anului 2014, după doar câteva luni, cei doi au divorţat, asta după ce Bianca a fost surprinsă alături de Adrian Cristea la Paris.

CITESTE SI: CORINA CHIRIAC trece prin clipe grele: „Durerea amorţeşte în timp persoana lovită”

Comentarii pe FanatikSport.ro

  1. slavila.precup@yahoo.ro'Precup

    OFERTA COLABORARE pentru publicare anunțuri online. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Asiguram: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare. Important! Acest proiect vizează si piața americană. Se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: slavila.precup@yahoo.ro , cu mesajul “ INFO”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.