PROBLEME în relaţia din Adelina şi Cristi Chivu: au decis să vândă casa din Corbeanca

Chivu1

Acum trei ani, Cristi Chivu a cumpărat una dintre cele mai scumpe case din România, o vilă situata în Corbeanca, dar recent a decis să o vândă, potrivit Cancan.

Presa a fost impresionată, la vremea aceea, de suma pe care fostul fotbalist a fost dispus să o ofere : 4 milioane de euro. Chiar a negociat preţul vilei: iniţial proprietearul, un om de afaceri, cerea 6,5 milioane.

CITESTE SI: INCREDIBIL! Ce a putut să găsească o femeie din Bucureşti în mezelurile cumpărate de soţul ei

La investiţia de 4 milioane de euro, Chivu a mai adăugat o suma consistentă de bani, pentru a-şi adapta căminul necesităţilor familiei sale. Cu toate acestea, pretul de vânzare a fost anunțat tot la 4 milioane de euro, un preț foarte mare pentru piața din România, îmsa orice marfă își are mușteriul.

O vilă luxuoasă

Impresionanta vilă, amplasată feeric pe marginea lacului din Corbeanca, îşi aşteaptă acum, în toată măreţia, un alt cumpărător.

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică

Împrejurul vilei, o grădină atent îngrijită i-a oferit lui Chivu şi familiei sale momente de relaxare, în natură. Acesta s-a preocupat chiar de amenajarea unei sere tradiţionale de legume, atent fiind la alimentaţia cât mai sănătoasă a celor două fetiţe ale sale.

Grădina are şi o punte cu foişor, un doc pentru ambarcaţiuni şi o cascadă, iar interiorul casei oferă alte plăceri : cinematograf, sala de bowling şi biliard, sala de spectacole, centru spa şi bineînţeles o piscină interioară.

CITESTE SI: Simona Gherghe dă CĂRŢILE pe FAŢĂ în privinţa relaţiei cu MĂRUŢĂ. RECUNOAŞTE TOT

Familia Chivu s-a mutat într-un penthouse

Se pare însă, că toate acestea au fost prea mult pentru Chivu şi familia sa, care a decis să se mute într-un apartament şi să scoată vila la vânzare.

Familia Chivu s-a mutat deja în cartierul Stejarii, unde a ales un apartament de lux, spaţios, tip penthouse, tot in mijlocul naturii și beneficiază de multiple balcoane şi o terasă superbă.

CITESTE SI: NICOLETA LUCIU, sechestrată în propria căsnicie: ce interdicţie a primit de la soţul ei