PROBLEMELE se ţin lanţ de ANDREEA TONCIU! Din păcate, s-a întâmplat după ce a născut!

Tonciu

După ce a reuşit să îi şocheze pe medici, fiindcă bebeluşul său nenăscut avea cordonul ombilical înfăşurat de trei ori în jurul gâtului, Andreea Tonciu a mai avut parte de-o altă peripeţie, la doar câteva ore de când a devenit mămică.

Mai exact, Andreea Tonciu a avut parte de alte câteva clipe de emoţii, în ziua pe care cu siguranţă a considerat-o cea mai emoţionantă din viaţa sa. Fiindcă nu a putut să nască pe cale naturală, Andreea Tonciu a fost nevoită să fie supusă unei operaţii de cezariană pentru a o putea aduce pe lume pe micuţa Ana Maria Rebeca. Toate acestea se întâmplau deoarece medicii au descoperit în această dimineaţă că bebeluşul Andreei Tonciu avea cordonul ombilical strâns înfăşurat în jurul gâtului, fiind un caz medical rar, care i-ar fi pus viaţa micuţei în pericol. Totodată, medicul care a operat-o pe vedetă a spus că acesta a fost al doilea caz din cariera sa, în care bebeluşul este pus în pericol din cauza faptului că are cordonul ombilical înfrăşurat în jurul gâtului.

Imediat după ce a devenit mămică, Andreea Tonciu a povestit faptul că s-a confruntat cu o altă problemă, atunci când a cunoscut-o pe micuţa Ana Maria Rebeca. Mai exact, bruneta a încercat să o alăpteze pe micuţă, însă nu a reuşit. Totuşi, apropiaţii vedetei au fost de părere că medicii au descoperit ceva în neregulă cu fetiţa, imediat după ce aceasta a fost adusă pe lume.