PROFEŢIA care a ŞOCAT Omenirea: Sfârşitul Lumii vine pe 29 IULIE 2016! Vezi „semnele Scripturii”, dar şi cine sunt „ALEŞII”

Apocalipsa

Un video şocant ce aparţine Organizaţiei „Profeţiile Sfârşitului” a atras atenţia a mii de vizitatori pe Youtube. 

La sfârşit de săptămână, adică vineri, 29 iulie, vine sfârşitul lumii, conform unei noi teorii a conspiraţiei. Adepţii teoriei consideră că aceasta este ziua în care se vor inversa polii magnetici ai Terrei şi va avea loc a doua venire a lui Hristos pe Pământ.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

O nouă Apocalipsă este anunţată pentru vineri, 29 iulie, iar site-ul american End Times Prophecies a postat deja pe internet un videoclip produs de Armageddon News în care se susţine această teorie bazată pe mai multe citate din Noul Testament, dar şi pe avertismentele unor oameni de ştiinţă despre o apropiată inversare a polilor magnetici ai Pământului, despre care se spune că va atrage o serie de fenomene distrugătoare. „Vor fi cutremure devastatoare, iar Luna va fi complet roşie“, avertizează fanii noii Apocalipse, citaţi de publicaţia „Daily Mirror”. Aceştia nu sunt impresionaţi de faptul că alte previziuni apocaliptice anunţate pentru acest an nu s-au adeverit. Printre acestea se numără asteroidul care trebuia să nimicească Pământul în luna mai şi Anticristul întruchipat în persoana preşedintelui american Barack Obama, din luna iunie.

PERLA LA PARIURI: bilet cotă 1140

Apocalipsa de pe 29 iulie este rezultatul unor versete biblice, corelate cu posibila inversare a polilor magnetici, despre care se vorbeşte ca fiind iminentă de câţiva ani. ”Apoi am văzut când a rupt al şaselea sigiliu: şi a fost un mare cutremur de pământ, soarele s-a făcut negru ca pânza de sac din păr, luna s-a făcut toată ca sângele şi stelele cerului au căzut pe pământ, ca atunci când smochinul scuturat de un vânt puternic lasă să-i cadă smochinele necoapte. Şi cerul s-a îndepărtat ca o carte făcută sul; şi fiecare munte şi insulă au fost mutate din locurile lor”, se arată în capitolul Revelaţia 6:12, care este invocat de adepţii Apocalipsei de vineri.

Organizaţia, ce se ocupă cu studiul versetelor biblice, are o ipoteză fatală: Sfârşitul Lumii va veni peste fix trei zile! În video se arată şi modul în care se va produce acest fenomen: polii Pământului se vor învârti, provocând temperaturi ce vor eradica viaţa de pe Terra.

Imaginile sunt acompaniate de mesaje din Biblie. Focul, dar şi Iisus venind să „judece” omenirea, sunt de-a dreptul însăpâimântătoare! Ca în orice profeţie, există şi supravieţuitori, şi anume „cei drepţi”, „căci aceia vor moşteni Pământul”!

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!