Război total între Atletico şi Barcelona: cum să pariezi INTELIGENT şi să faci bani din acest HAOS

Barca1

LIGA CAMPIONILOR, ”SFERTURI”, ATL. MADRID – BARCELONA, miercuri, 13.04, ora 21:45

Deja vu

De trei ori a înfruntat-o Atletico pe FC Barcelona în acest sezon și de fiecare dată a cedat cu 2-1 după ce a avut 1-0, de două ori în campionat și o dată în turul acestor ”sferturi”, când decisivă a rămas ”dubla” uruguayanului Luis Suarez (63, 74), după ce Fernando Torres deschisese scorul.

Pentru a merge mai departe, madrilenii au, astfel, nevoie să se impună cu același scor din ultima lor victorie într-un duel direct cu catalanii, un 1-0 (Koke 5) pe 9 aprilie 2014, când au trecut în semifinale în urma remizei de pe ”Camp Nou”, 1-1.

De atunci, între cele două grupări spaniole au mai fost 8 meciuri, terminate cu un egal urmat de 7 succese ”blaugrana”, ultimele 6 la limită, în toate competițiile. All-time, pe ”Calderon” au fost 109 înfruntări, bilanț 50-23-36.

Campionat

Disputa din Ligă este o prelungire a celei din campionat, la cel mai înalt nivel. Atletico ocupă în Primera poziția secundă, cu 73 de puncte și cea mai bună apărare după 32 de etape, golaveraj 54-16, în timp ce FC Barcelona este lider, cu 76 de puncte, cu al doilea atac și a treia defensivă, golaveraj 87-27.

Liga Campionilor

În ”sferturi” pentru al 3-lea sezon consecutiv, Atletico a pierdut de două ori în ultimele 4 partide, însă cele două eșecuri sunt unicele de 13 meciuri încoace, în toate competițiile.

În întreaga stagiune nu s-a înclinat acasă decât de trei ori, cu Benfica în grupele Ligii,cu FC Barcelona în campionat și cu Celta în Cupă. În rest, echipa condusă de Diego Simeone și-a mai trecut în cont 15 victorii și 4 egaluri. 14 din aceste jocuri le-au încheiat fără gol luat, iar în doar 4 nu a înscris.

Mega-Barcelona

Deținătoare a trofeului și prezentă pentru a 9-a oară la rând în ”sferturi”, FC Barcelona a dat semne de oboseală de ceva timp. Triumful din prima manșă cu Atletico este unicul al trupei pregătite de Luis Enrique din precedentele 4 meciuri, plus un egal și două înfrângeri. În week-end, 0-1 cu Real Sociedad la San Sebastian, a bifat al 4-lea meci din întreaga stagiune în care nu a putut să înscrie. 4 din totalul de 5 eșecuri din actualul sezon le-a suferit în deplasare, pe lângă 15 victorii și 7 remize.

Catalanii iau mereu gol de 6 meciuri, dar nu au marcat în numai ultima din anterioarele 24 de partide. În Ligă au punctat în toate cele 9 înfruntări anterioare, 68 la sută din 22 de reușite fiind după pauză. Mai în spate, ei au înscris constant de 22 de dispute în Europa, serie începută chiar după acel 0-1 pe terenul lui Atletico din urmă cu doi ani.

Europa – Atletico

Până acum, în Europa, Atletico s-a calificat de 11 ori din cele 20 de situații când a cedat turul din deplasare. 5 din cele 6 răsturnări de la 1-2 au fost împotriva unui adversar tot spaniol.

La rândul ei, Barcelona a trecut mai departe în 38 din cele 40 de situații după ce s-a impus în prima manșă de acasă. Cele două rateuri s-au consemnat contra unor formații din Anglia.

Torres – Messi

Jucătorul lui Atletico cu cele mai multe goluri în poarta Barcelonei este Torres, cu 11 reușite (10 în roș-alb, unul cu Chelsea) în 15 jocuri.

Dincolo, Messi a înscris de 25 de ori în 29 de meciuri disputate de el cu madrilenii, fiind lider la acest capitol. Totuși, argentinianul nu a mai înscris de 362 de minute, în toate competițiile, cea mai lungă ”secetă” de 5 sezoane încoace. Nu e de omis nici că Simeone, ca antrenor, nu a bătut decât o dată trupa ”blaugrana”, pe lângă 5 remize și 9 insuccese.

Lot

Atletico nu-l are la dispoziție pe Torres, eliminat în tur, Ferreira-Carrasco și Correa luptându-se pentru a-l acompania pe Griezmann în atac. Incerți sunt Oliver Torres, Tiago, Savic, Gimenez. De la Barcelona lipsesc accidentații Mathieu, Sandro, Vermaelen și Rafinha.

Pronosticuri GENIALE

Ca si în meciul dintre City şi PSG, ambele echipe spaniole sunt extrem de ofensive, mai ales Barca. Putem merge pe cornere, asa cuma  fost pariul de ieri dintre City si PSG, care a fost câştigat (peste 10.5 cornere, pin bilet: 100466562541 la Casa Pariurilor).

În mod cert, nu credem că e bine să ne limităm la variantele clasice în acest meci (1, X, 2) sau să mergem pe sansa dublă (cum ar fi X2, o variantă preferată de mulţi pariori, dar foarte riscantă).

FanatikSport a analizat acest meci şi propune mai multe PONTURI, de la cote mici şi sigure, până la cote uriaşe, care îţi iau ochii. Toate foarte bune şi foarte profitabile! Dar aceste PONTURI sunt accesibile doar abonaţilor (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

Ca un argument decisiv, ultimele două luni au fost fantastice, s-au castigat peste 16.000 de lei: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).