RĂZBOI TOTAL între Capatos şi Mădălin Ionescu: totul a pornit de la mama Oanei Zăvoranu

Madalin Ionescu - Capatos

Vedeta Kanal D îi cere daune morale rivalului său de la Antena 1, pentru denigrare, într-un proces civil al cărui prim termen va avea loc peste câteva zile, potrivit Libertatea.

CITESTE SI: DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ: S-a aflat motivul real al despărţirii dintre Bianca şi Victor Slav

Și-au aruncat cuvinte grele, vara trecută și, după o liniște aparentă, acum începe furtuna. Războiul de la miezul nopții, dintre Mădălin Ionescu și Dan Capatos se mută de data aceasta la Judecătoria sectorului 1. Acolo unde vedeta Kanal D îi cere daune morale și i-a intentat proces pentru denigrare rivalului său de la Antena 1. După ce s-au șicanat de fiecare dată când au avut ocazia, principalul motiv fiind audiențele obținute de cele două emisiuni-tabloid pe care aceștia le moderează, scandalul a luat amploare imediat după moartea Mărioarei Zăvoranu, în luna aprilie a anului trecut. “Dacă un prezentator deghizat în infirmier o obligă pe Mărioara Zăvoranu să spună cu ultimele puteri dacă îi dă banii fiicei sale, cât îi dă, asta cum se numeşte? Acea filmare s-a făcut cu acordul conducerii, care ştia în ce stare este Mărioara “, a acuzat Capatos modul în care Mădălin Ionescu a realizat ultimul interviu cu Mărioara, declarație care acum îl va aduce în fața instanței.

CITESTE SI: CUM SE FAC BANII la PARIURI! Un ROMÂN a câştigat 66.000 de euro într-o singură zi

Totul a pornit de la Mărioara

Prima întâlnire în instanță a celor cei doi va avea loc pe 1 februarie. Alături de Dan Capatos, în judecată a fost dată, în același dosar, și Oana Zăvoranu, pentru afirmații asemănătoare. Contactat pe marginea acestui subiect, prezentatorul Antenei 1, s-a rezumat a declara:

”Vreau doar să le mulțumesc telespectatorilor mei fideli pentru că împreună am atins un nou record: singura emisiune zilnică, lider de piață de 17 sezoane, care nu a schimbat formatul, ora de difuzare, numele sau prezentatorul. Restul nu mai contează”.

CITESTE SI: Participă la cel mai tare CONCURS! Câştigi TABLETE de ultimă generaţie

De partea cealaltă, Mădălin Ionescu a preferat să nu facă niciun fel de comentariu vizavi de acest proces.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI