Răzvan Simion, cadou superb pentru soţia sa cu ocazia zilei de 8 Martie. Lidia Buble va turba de furie

Razvan Simion

Razvan Simion și-a vizitat fosta soție de 8 Martie. Matinalul i-a oferit femeii cu care are doi copii un buchet imens de trandafir. Apropiaţii spun că cei doi au o relaţie foarte frumoasă.

CITESTE SI: Andra, imagini de colectie! Uite-o cum arata in tinerete cand facea pe chelnerita intr-un restaurant

El i-a făcut o vizită la domiciliu fostei neveste și i-a oferit un buchet mare de flori cu ocazia zile de 8 Martie, așa cum se întâmpla și când erau împreună.

Așadar, fără să dea prea multe explicații, și anume iubitei Lidia Buble, Simion s-a întors în fostul cămin conjugal, unde a petrecut câteva ore și în compania celor mici.

CITESTE SI: DESCOPERIRE URIAŞĂ! A fost găsit fructul care ucide celulele canceroase de 1.000 ori mai rapid decât chimioterapia

De fapt, Răzvan merge foarte des în casa în care cei doi copii ai săi și Diana locuiesc și care până nu demult era și casa lui. Tot noi am aflat că fosta nevastă l-a iertat pe matinal și chiar își dorește să rămână la fel de fericit.

„Diana este o femeie cerebrală. A înțeles că între ea și Răzvan nu va mai fi nimic. Nici nu mai vrea, este și evident. Acum, ea își face planuri separate. Nu se mai gândește la el, nu-l mai dorește în viața ei decât ca prieten. De fapt, ei chiar au rămas buni prieteni, se înțeleg foarte bine, vorbesc, ceea ce este și normal, pentru că au doi copii împreună”, a declarat o sursă din anturaj, pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!