Răzvan Simion și-a dezamăgit copiii! Comportamentul bizar al „matinalului” față de fosta soție

Razvan Simion

În luna mai, Răzvan Simion și-a încheiat socotelile cu mama copiilor săi, cei doi semnând la notar actele de divorț. Deși relația cu Lidia Buble îi ocupă cam tot timpul liber, matinalul se străduiește să țină pasul cât de cât cu evenimentele importante din viața celor doi moștenitori ai săi.

Dacă la capitolul vacanță alături de Ianca și Tudor este restant, Răzvan Simion a reușit totuși să ajungă, ieri, la serbarea de sfârșit de an a fiului său. Întrevederea a fost un prilej de bucurie, mai ales că Tudor și-a făcut mândri părinții de performanțele obținute la școală, puștiul având calificative foarte bune la finalul clasei întâi. Diana Simion a fost prezentă la ceremonie, fiind însoțită de fiica ei, Ianca.

Cum ieri a fost chiar ziua ei de naștere, fosta soție a lui Răzvan Simion radia de fericire, bucurându-se de rezultatele lui Tudor la învățătură. La un moment dat, în peisaj a apărut și tatăl copiilor. Conform unor oameni prezenți la fața locului, matinalul a avut, se pare, un comportament bizar în sala de sport… În loc să se alăture grupului, acesta a stat retras într-un colț și abia dacă a schimbat două vorbe cu fosta lui soție.

Deși era ziua ei de naștere, acesta nu i-a oferit, se pare, nici măcar o floare. Din păcate, scenele au avut loc chiar sub ochii copiilor. Spre deosebire de tatăl lor, Ianca și Tudor și-au surprins mama cu flori și cu o bijuterie în formă de inimioară, pe care era incripționat mesajul “Cea mai bună mamă”.

Tot ieri, Lidia Buble, s-a lăudat pe o rețea de socializare cu un buchet frumos, pe care l-a mai postat și în luna martie… Artista a postat ulterior al doilea buchet mulțumindu-i iubitului ei pentru gestul făcut.

Dacă de ziua Dianei a uitat, se pare, vedeta Antenei 1 a organizat în urmă cu aproximativ două săptămâni, o petrecere surpriză pentru aniversarea Lidiei Buble. Din lipsă de inspirație, Răzvan a folosit aceeși schemă pe care o punea în aplicare, pe vremuri, când dădea chefuri în cinstea Dianei.

Foto: Dumitru Angelescu / Facebook

Răzvan Simion a divorțat de soția lui în luna mai. Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani.