RECORD în februarie, bilete de cotă uriaşă în martie

Ronaldo Messi

FanatikSport continuă seria bună şi în luna martie. În ciuda unor zile mai putin faste, luna martie a fost si ea pe plus, fara a mai pune la socoteala biletele de cote uriase, care au fost castigate. Daca punem la socoteala numai biletul de cota 55 si e suficient pentru toată luna.

Dar nu ne oprim aici! Finalul de lună a fost fantastic şi a arătat că FanatikSport are cei mai buni şi cei mai profesionişti pariori, ce acoperă evenimente din sporturi consacrate, gen fotbal, tenis, baschet, dar şi din sporturi la care unii nici nu visează, cum ar fi cricket, polo sau chiar dans sportiv.

Da, avem pariori buni pe foarte multe sporturi, căci echipa FanatikSport cuprinde mulţi pariori, care analizează zilnic toată oferta de evenimente sportive.

Practic, în acest moment, FanatikSport nu are niciun rival pe piaţa pariurilor sportive din România, atât ca trafic al siteului, cât şi ca performanţe.

Astfel, apare o întrebare logică: tu când ai de gând să pariezi cu noi?

Vino alături de noi

Vestea bună e că oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

CASTIG FANTASTIC

Să nu uităm! Unele luni au fost de-a dreptul fantastice pentru cei care au pariat biletele noastre. Cum a fost luna februarie când Biletul lui Florin a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

De asemenea, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR).

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).