Rezultatele testului ADN au fost făcute publice! Cine este bărbatul care a murit în accidentul din Corbeanca

Dan Condrea

Specialiştii de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici au confirmat că victima accidentului din Corbeanca este Dan Condrea, după nouă zile de la tragedie.

Rezultatele ADN ale victimei care şi-a pierdut viaţa în accidentul din noaptea de 22 mai, pe drumul dinspre Corbeanca spre Buftea, au fost finalizate astăzi.

Specialiştii de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici au confirmat că victima accidentului produs pe 22 mai este Dan Condrea. Procurorii mai precizează că maşina pe care patronul Hexi Pharma o conducea a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur. Condrea a făcut 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca.

Identitatea lui Dan Condrea a fost confirmată până acum doar de Uliana Ochinciu, soţia patronului de la Hexi Pharma.

Soţia lui Dan Condrea a identificat, pe 23 mai, cadavrul patronului Hexi Pharma, la sediul IML. La identificarea cadavrului au fost prezenţi şi poliţişti.

Procurorii au cerut şi o analiză ADN, pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea, test care a fost făcut la Institutul de Medicină Legală Bucureşti, la cererea serviciului judeţean.