BLAT la PARIURI: cotă 18! Avem un meci suspectat de aranjamente! Oricine il poate PRIMI

BLAT la PARIURI: cotă 18! Avem un meci suspectat de aranjamente! Oricine il poate PRIMI

MAI SUNT CATEVA ZILE pana la finalul campionatelor de fotbal, iar FANATIKSPORT are un superpont, venit pe o filieră de mare încredere! Concret, avem un MECI SUSPECT, UN POSIBIL BLAT, care are cotă 18 si care este ZILELE URMĂTOARE!


Pontul are o SIGURANȚĂ URIAȘĂ. venind de la o sursă care ne-a mai oferit până acum CINCI astfel de ponturi, TOATE INTRATE! 


Și ai DOUĂ VARIANTE prin care poti primi MECIUL SUSPECT DE COTĂ 18! 


Iată VARIANTELE:VARIANTA A. Fă-ți cont la agenția de pariuri SPORTINGBET!

  1. Te înregistrezi la agenţia SportingBet şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2xPHHXg). După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 40 de lei, si primesti MECIUL SUSPECT). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 40 de lei poti paria ACEST MECI SUSPECT, ACEST SUPERPONT! 
    1. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: public@fanatiksport.ro) in care ne spui emailul si numele de utilizator cu care te-ai înregistrat la SportingBet, plus numarul tau de telefon.
    2. Primeşti pe EMAIL BLATUL!
Ai deja cont la SportingBet? Atunci mai ai o VARIANTĂ!

VARIANTA B. Te abonezi la FanatikSport!

  1. Te abonezi la FanatikSport. Abonamentul este 90 de lei pe luna, iar partea buna e ca, daca va abonati, primiti nu doar acest PONT SUSPECT, ci toate biletele realizate de FanatikSport (cota 2, pauza-final, pariuri individuale, cote medii, ponturi progresive etc) timp de o lună! Dacă sunteti in străinătate, prețul abonamentului este de 25 de euro
  2. Abonamentul se achită prin cont bancar (la BCR, in contul: RO03RNCB0094061995760002, paypal (la adresa de paypal: colaborari@fanatiksport.ro) sau moneygram! 
  3. Primeşti pe EMAIL BLATUL!

Va rugam sa trimiteti email imediat dupa ce va inregistrati (trimiteti la: public@fanatiksport.ro) si sa specificati la ce agentie v-ati inregistrat!

ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA NETBET sau SPORTINGBET ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, DE PE LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT SAU NU VA PUTETI FACE sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro