ULTIMA ORĂ! ANUNȚ-ȘOC pentru cei născuți inainte de 2000! Se caștigă peste 58.000 de lei

ULTIMA ORĂ! ANUNȚ-ȘOC pentru cei născuți inainte de 2000! Se caștigă peste 58.000 de lei

FanatikSport are un ANUNȚ INCREDIBIL pentru toți cei născuți înainte de anul 2000 și care sunt majori! Avem un SUPER-BILET la pariuri! După biletele intrate de cotă 5, 18, 30, 64! (ultimele 2 puse la finalul acestui articol), am pregătit o SUPER-BOMBĂ la pariuri!

Da, avem un nou BILET INCREDIBIL! Care are o cotă ULUITOARE: cotă 294! IMENSĂ!

Noi punem pe el 200 de lei, iar castigul ajunge la 58.963 de lei! Ceea ce inseamnă 13.200 de euro! MECIURILE încep duminică, iar biletul se întinde pe câteva zile, prinzând și partide din Liga Campionilor și Europa League!

Si oricine poate obtine ACEST BILET INCREDIBIL! Biletul este atasat mai jos, dar nu e deblocat. 

ATENȚIE! Există două mari variante prin care poți intra în posesia acestui bilet, prin care il puteti debloca. 

Poti alege UNA din cele două variante:

IATĂ CARE E PRIMA VARIANTĂ:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET INCREDIBIL!


IATĂ CARE E A DOUA VARIANTĂ:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Sportingbet pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Sportingbet şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2xPHHXg) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 40 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 40 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET INCREDIBIL!

 


 

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!


ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA sau SPORTINGBET ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA sau SPORTINGBET SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro

IATA BILETUL DE COTĂ 294 pe care vi-l oferim si care incepe duminică:

Iata si biletul de cota 64 care ne-a intrat în urmă cu câteva zile (felicitari tuturor celor care l-au jucat!):


Iata si biletul de cota 30 care ne-a intrat cu mai multe zile în urmă (felicitari tuturor celor care l-au jucat!):