Devino membru vip

BINE AI VENIT! 

FanatikSport are cea mai MARE și mai PROFITABILĂ ofertă de pariuri din România!

OFERTA FANATIKSPORT

Iată ce tipuri de pariuri și ponturi realizăm zilnic sau aproape zilnic (și gradul lor de succes):

1. BILETE DE COTĂ 2 (rată de succes de peste 70% pe lună)

2. PONTURI SIMPLE (rată de succes de peste 90%)

3. EASY MONEY (rată de succes de 95%)

4. PONTURI PE GOLURI (rată de success de peste 75%)

5. MECIURI LIVE (profit garantat în fiecare zi)

6. PONTURI ÎN SISTEM MARTINGALE (cote medii)

7. PONTURI PROGRESIVE (cea mai mare rată de success din România: 219 câștigate din 221 jucate)

8. SEMNALIZĂM MECIURILE SUSPECTE

9. BILETE DE COTE MEDII ȘI MARI (cote de la 10 la 2.500 – rată de succes de 50%)


CUM DEVIN MEMBRU VIP!


ATENȚIE! Doar MEMBRII VIP primesc aceste PARIURI și PONTURI! Și oricine poate DEVENI MEMBRU VIP! Concret, sunt două variante prin care puteți primi pariurile noastre: 1. vă ABONAȚI la FanatikSport sau 2. vă faceți CONT ACTIV la o agenție de pariuri, de pe linkul dat de FanatikSport. 


Prețul ABONAMENTULUI este de 90 de lei pe lună (25 de euro pentru cei din străinătate). În cuantumul abonamentului primiți toate BILETELE, PARIURILE și PONTURILE realizate de FanatikSport.

 

CUM POȚI OBȚINE ABONAMENT GRATUIT!


Iar tu poți obține un ABONAMENT LUNAR total GRATUIT! CUM? FOARTE SIMPLU! Îți faci CONT ACTIV la una din casele de pariuri din lista de mai jos. DAR NUMAI DACĂ NU AI CONT DEJA! După ce ai făcut CONTUL, fă o depunere în cont, depune o sumă de BANI pentru în cont pentru ca acesta să devină ACTIV! Iar suma depusă în cont sunt tot banii tăi, depuși în contul tău, cu care poți paria pe orice meci!


Iar după ce trece luna, îți faci CONT ACTIV la altă casă de pariuri din lista noastră, la care nu ai cont! Și primești așa încă o lună de ABONAMENT GRATUIT! În plus, primești și BONUSURILE oferite de agenții la ÎNSCRIERE!


ATENȚIE! E obligatoriu să-ți faci contul de pe linkul aferent fiecărei AGENȚII DE PARIURI!


Ca să fie mai clar, urmează PAȘII următori:


PASUL 1.


ÎNREGISTREAZĂ-TE la una din agențiile de pariuri din lista de mai jos, unde nu ai cont. Alege casa de pariuri și ÎNREGISTREAZĂ-TE!


CASĂ DE PARIURI BONUS ABONARE GRATUITĂ


NETBET 100% CLICK AICI pentru CONT GRATUIT

MAXBET 100% pana la 900 lei CONT GRATUIT

FORTUNA 100% pana la 5000 lei CONT GRATUIT

 

PASUL 2.


Te-ai înregistrat? Perfect! Acum fă o depunere în cont de cât dorești tu. Trebuie depusă și o sumă de bani în cont pentru ca el să devină ACTIV! Iar cu acești bani, care sunt ai tăi, fiind în contul tău, poți paria pe orice meci dorești, fie din cele oferite de noi, fie altele!

 

PASUL 3.


Trimite-ne datele tale, numele și ID-ul (numele de utilizator cu care ți-ai făcut cont). Trimite-le la această adresă de email: public@fanatiksport.ro

 

PASUL 4.


Îți facem cont pe site-ul nostru. În cont vei primi în fiecare zi toate PARIURILE, PONTURILE și BILETELErealizate de FanatikSport pe perioada contractată.


Nu mai pierde TIMPUL! Alege acum casa de pariuri și fă-ți CONT! Ai numai avantaje! Iată câteva dintre ele:


1. Ai cea mai complexă și mai profitabilă OFERTĂ DE PARIURI din România. Indiferent de felul în care pariezi, cota 2 zilnic de siguranță, pariuri progresive, pauză-final, bilete de cote medii și mari, primești zilnic cele mai tari BILETE. Iar rezultatele noastre vorbesc de la sine: în cei peste cinci ani de când suntem pe piață, am ieșit pe minus doar în două luni! Și am ieșit pe PLUS în peste 60 de luni!


2. Avem cea mai BUNĂ și mai PROFESIONISTĂ ECHIPĂ de PARIORI DIN ROMÂNIA. Cei mai mulți au experiență de peste 20 de ani la PARIURI și au statistici uluitoare!


3. Lucrăm cu cele mai PERFORMANTE PROGRAME DE STATISTICĂ, achiziționate cu mii de euro din străinătate. Ceea ce aduce un plus uriaș intuiției și experienței de care dau dovadă PARIORII FanatikSport.


4. Primești mereu BONUSURI și PONTURI SUPRIZĂ sau meciuri de cote mari, cu sanse immense de reușită!


5. Citești ANALIZE PROFESIONISTE pentru meciurile importante, analize pe care le pot vizualiza doar abonații!