Devino membru vip

BINE AI VENIT! 

Ca să primești o LUNĂ DE ABONAMENT la ponturile și biletele realizate de FanatikSport (și să devii, astfel, membru VIP) ai la dispoziție TREI VARIANTE:

VARIANTA A. Fă-ți cont la agenția de pariuri FORTUNA!

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici:       ) . După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. 
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: public@fanatiksport.ro) in care ne spui emailul si numele de utilizator cu care te-ai înregistrat la Fortuna, plus numarul tau de telefon.
  3. Primeşti O LUNĂ DE ABONAMENT ȘI ACCES la TOATE BILETELE DE COTE URIAȘE!
Ai deja cont la Fortuna? Atunci mai ai o VARIANTĂ!

VARIANTA B. Fă-ți cont la agenția de pariuri NETBET!

  1. Te înregistrezi la agenţia NetBet şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2DnQ5fa) . După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. 
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: public@fanatiksport.ro) in care ne spui emailul si numele de utilizator cu care te-ai înregistrat la Netbet, plus numarul tau de telefon.
  3. Primeşti O LUNĂ DE ABONAMENT ȘI ACCES la TOATE BILETELE DE COTE URIAȘE!
Ai deja cont la Fortuna și NetBet? Atunci mai ai o VARIANTĂ!

VARIANTA C. Fă-ți cont la agenția de pariuri SPORTINGBET!

  1. Te înregistrezi la agenţia SportingBet şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINKcare e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2xPHHXg)După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 40 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. 
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: public@fanatiksport.ro) in care ne spui emailul si numele de utilizator cu care te-ai înregistrat la SportingBet, plus numarul tau de telefon.
  3. Primeşti O LUNĂ DE ABONAMENT ȘI ACCES la TOATE BILETELE DE COTE URIAȘE!

ATENȚIE! TREBUIE SĂ TE ÎNREGISTREZI LA FORTUNA, NETBET sau SPORTINGBET, NU PE SITEUL FANATIKSPORT! 

Va rugam sa trimiteti email imediat dupa ce va inregistrati (trimiteti la: public@fanatiksport.ro) si sa specificati la ce agentie v-ati inregistrat!

ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA, NETBET sau SPORTINGBET ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, DE PE LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT SAU NU VA PUTETI FACE sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro