ANUNȚ-ȘOC pentru cei născuți inainte de 2000! Se ##câștigă peste 122.000 de lei## într-o SINGURĂ ZI

ANUNȚ-ȘOC pentru cei născuți inainte de 2000! Se câștigă peste 122.000 de lei într-o SINGURĂ ZI

FanatikSport are un ANUNȚ INCREDIBIL pentru toți cei născuți înainte de anul 2000 și care sunt majori! Avem un SUPER-BILET la pariuri! După biletele intrate de cotă 5, 18, 30, 64! (ultimele 2 puse la finalul acestui articol), am pregătit o SUPER-BOMBĂ la pariuri!

Da, avem un nou BILET INCREDIBIL! Care are o cotă ULUITOARE: cotă 614! IMENSĂ!

Noi punem pe el 200 de lei, iar castigul ajunge la 122.800 de lei! Ceea ce inseamnă putin peste 27.000 de euro! MECIURILE încep sâmbăta viitoare, pe 23 Decembrie, astfel că este o ȘANSĂ IMENSĂ să câștigi o mică avere de Crăciun!

Si oricine poate obtine ACEST BILET INCREDIBIL

ATENȚIE! Există o singură MARE VARIANTĂ prin care poți intra în posesia acestui bilet.

IATĂ CARE E ACEASTĂ VARIANTĂ:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET INCREDIBIL!


ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.roIata si biletul de cota 64 care ne-a intrat în urmă cu câteva zile (felicitari tuturor celor care l-au jucat!):


Iata si biletul de cota 30 care ne-a intrat cu mai multe zile în urmă (felicitari tuturor celor care l-au jucat!):