ANUNȚUL ANULUI 2018 pentru toți cei născuți inainte de 2000: CAȘTIGI peste ##70.000 de EURO## intr-o SINGURĂ ZI

ANUNȚUL ANULUI 2018 pentru toți cei născuți inainte de 2000: CAȘTIGI peste 70.000 de EURO intr-o SINGURĂ ZI

FanatikSport are un ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ pentru toți cei născuți înainte de anul 2000 și care sunt majori! Avem un SUPER-BILET la pariuri! După biletele intrate de cotă 5, 18, 30, 64, 224, am pregătit o SUPER-BOMBĂ la pariuri! Acum, la final de AN și la început de 2018! Cea mai tare BOMBĂ LA PARIURI cu care începem anul 2018!

Da, avem un nou BILET INCREDIBIL! Care are o cotă ULUITOARE: cotă 3226! IMENSĂ!

Noi punem pe el 100 de lei, iar castigul ajunge la 322.600 de lei! Ceea ce inseamnă peste 71.000 de euro! Dar puteti paria oricat pe el, chiar si 10 lei sau 25 (cu 25 de lei câștigi 80.650 lei!).

MECIURILE încep pe 12 Ianuarie, dar noi facem deja LISTA SCURTĂ a celor care vor primi biletul!

Si oricine poate obtine ACEST BILET INCREDIBIL! ATENȚIE! Există o singură MARE VARIANTĂ prin care poți intra în posesia acestui bilet.

IATĂ CARE E ACEASTĂ VARIANTĂ:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET INCREDIBIL!


ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro