AVEM UN PARIU TORPILĂ: bilet de cotă 1127. Și iți dăm și BANI pentru a-l paria. CAȘTIGI 26.500 de lei fără să plătești CEVA

AVEM UN PARIU TORPILĂ: bilet de cotă 1127. Și iți dăm și BANI pentru a-l paria. CAȘTIGI 26.500 de lei fără să plătești CEVA

FanatikSport a primit noi ponturi și are o nouă ofertă EXCEPȚIONALĂ: fă-ți acum cont la agenția de pariuri Fortuna de pe linkul dat de noi și NOI îți dăm bani pentru activarea contului! În plus, primești și biletul de cotă 1127, care va fi peste câteva zile! Practic, primești acest mega-BILET total gratuit și primești și BANI pentru a-l paria! Iar acest bilet vine după mega-succesele de cotă 133 și 3226 (puse la sfârsit).


Concret, primești 25 de lei GRATIS, iar cu acești bani tu poti paria BILETUL DE COTĂ 1127 si câștigi peste 26.000 de lei! TOTAL GRATIS! 


Iată, mai precis, ce trebuie să faci pentru a primi acest mega-BILET, pentru a intra în această promoție:


PASUL 1. Inregistrează-te la Fortuna, dând click AICI sau direct de pe acest link: http://bit.ly/2Gg124u
Urmează pașii de acolo si inregistrează-te!
PASUL 2. După ce te-ai înregistrat, trimite un mesaj la public@fanatiksport.ro cu textul: ”M-am înregistrat” si scrie si ID-ul cu care te-ai inregistrat la Fortuna si numarul tau de telefon, iar noi îți trimitem un voucher de 25 de lei cu care îți activezi contul de la Fortuna și cu care poți paria biletul. De asemenea, va rugam sa ne trimiteti mailul de la Fortuna prin care va confirma ca v-ati inregistrat, ajuta la rapiditate.
PASUL 3. Primești biletul de cotă 1127. Ce vrei mai simplu de atât? Hai, fă-ți cont acum, primește cei 25 de lei și pariază SUPER-BILETUL DE COTĂ 1127! BILETUL e la finalul articolului, dar e BLOCAT! Ca să-l deblochezi, ca să-l primești, urmează pașii descriși până acum!


ATENȚIE! TREBUIE SĂ TE ÎNREGISTREZI PE SITEUL FORTUNA, NU PE SITEUL FANATIKSPORT! 

ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, DE PE LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro

Iată biletul de cotă 1127 (blocat):


Și să nu uităm: acest BILET BOMBĂ vine după două pariuri uluitoare, pe care le-am câștigat în aceste săptămâni: cotă 133 și cotă 3226.

IATĂ-le aici AFIȘATE:

BILET COTA 133
BILET COTA 3226: