Avem un ##PARIU ULUITOR:## cotă 612! Poți obține BILETUL-MINUNE in doi pași

Avem un PARIU ULUITOR: cotă 612! Poți obține BILETUL-MINUNE in doi pași

ATENȚIE, FanatikSport are un anunț de ultimă oră: avem un BILET INCREDIBIL la PARIURI! Avem un SUPER-BILET la pariuri! După biletele intrate de cotă 5, 18, 30, 64, 224, am pregătit un nou BILET ȘOC la pariuri! E un BILET care va rupe casele de pariuri, mai ales că are o cotă imensă: cotă 612! IMENSĂ!

Noi punem pe el 150 de lei, iar castigul depaseste 90.000 de lei! În jur de 20.000 de euro. Nu e rău DELOC!

MECIURILE încep peste câteva zile, dar facem deja LISTA SCURTĂ a celor care vor primi biletul!

Si oricine poate obtine ACEST BILET INCREDIBIL! ATENȚIE! Există o singură MARE VARIANTĂ prin care poți intra în posesia acestui bilet.

IATĂ CARE E ACEASTĂ VARIANTĂ:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET INCREDIBIL!


ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro