##BILET BOMBĂ## la pariuri: cotă 45! Hai să mai dăm UN TUN!

BILET BOMBĂ la pariuri: cotă 45! Hai să mai dăm UN TUN!

FanatikSport nu stă degeaba! Dupa mega-succesul de sambata, cand ne-a intrat BILETUL DE COTA 30 (l-am pus la finalul acestui articol), FanatikSport a mai pregatit un BILET INCREDIBIL! Este format din meciuri internationale, pentru calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor! Iar cota biletului este EXCELENTĂ: cota 45! EXCELENTĂ! 

Noi punem pe el 250 de lei, pentru a castiga peste 10.000 de lei! Dar dvs puteti paria oricat, gen 25 de lei, sau mai mult, dvs alegeti. Avem pariori care vor pune si 1500 de lei pe el! 

Si oricine poate obtine ACEST BILET INCREDIBIL! Biletul e in poza de la acest articol, dar nu e deblocat. 

ATENȚIE! Există două mari variante prin care poți intra în posesia acestui bilet, prin care il puteti debloca. Inca un LUCRU: primul meci incepe JOI!!

Poti alege UNA din cele două variante:

IATĂ CARE E PRIMA VARIANTĂ:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET INCREDIBIL!


IATĂ CARE E A DOUA VARIANTĂ:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Sportingbet pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Sportingbet şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2xPHHXg) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 40 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 40 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET INCREDIBIL!

 

 

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!


ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA sau SPORTINGBET ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA sau SPORTINGBET SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro


Iata si biletul de cota 30 care ne-a intrat SAMBATA (felicitari tuturor celor care l-au jucat!):