BILETUL ANULUI LA PARIURI: cotă 2278! CÂȘTIGI ##52.000 de euro## pe loc. Cât un apartament

BILETUL ANULUI LA PARIURI: cotă 2278! CÂȘTIGI 52.000 de euro pe loc. Cât un apartament

FanatikSport, cel mai mare SITE DE PARIURI din România, are un bilet EXTRAORDINAR! Cu o cotă excelentă! Mai exact, biletul are COTA 2278, iar meciurile sunt alese pe sprânceană, cele mai tari și mai sigure ponturi! Practic, cu doar 25 de lei, vei castiga 56.950 lei, aproape 13 mii de euo. Iar daca pariezi mai mult, cum ar fi 50 lei, câștigi 113.900 lei, peste 25.000 de euro! Iar daca pariezi 100 de lei, vei câștiga peste 50.000 de euro, cât un apartament în București!

Biletul este realizat de Ionut, cel mai bun parior din România, care are o rată de reușită de peste 90%! Acest BILET vine după câștigurile de cotă  18, 30, 64! (ultimele 2 puse la finalul acestui articol).

Si oricine poate obtine ACEST BILET INCREDIBIL! ATENȚIE! Există o singură mare variantă prin care poți intra în posesia acestui bilet. 

IATĂ CARE E ACEASTĂ VARIANTĂ:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET INCREDIBIL!

 

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!


ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro


Iata si biletul de cota 64 care ne-a intrat în urmă cu câteva zile (felicitari tuturor celor care l-au jucat!):


Iata si biletul de cota 30 care ne-a intrat cu mai multe zile în urmă (felicitari tuturor celor care l-au jucat!):