BILETUL FABULOS DE COTĂ 318 incepe astăzi! Mai ai CATEVA ORE, ia-l ACUM

BILETUL FABULOS DE COTĂ 318 incepe astăzi! Mai ai CATEVA ORE, ia-l ACUM

A început campionatul României de fotbal, încep și campionatele mari! Ceea ce înseamnă că vin și PARIURILE TARI! Pe scurt, FanatikSport are un bilet EXTRAORDINAR, un SUPERBILET DE COTĂ 318, care începe AZI, având în primplan derbyul dintre Dinamo și Steaua! 


SUPERBILETUL DE COTĂ 318 îți poate aduce mii de EURO! Practic, dacă pariezi 100 de lei pe SUPERBILETUL DE COTĂ 318, poti CÂȘTIGA aproape 6.700 de euro! DA! Bani care îți schimbă VIAȚA! O mașină!

 
Si ai DOUA VARIANTE prin care poti primi acest SUPERBILET DE COTĂ 318! AI DOUĂ VARIANTE, alege una dintre ele:


VARIANTA A. Iți faci cont la agenția de pariuri FORTUNA! Iata care sunt pasii:


  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici:             ) . După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 30 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 30 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: public@fanatiksport.ro) in care ne spui emailul si numele de utilizator cu care te-ai înregistrat la Fortuna, plus numarul tau de telefon.
  3. Primeşti SUPERBILETUL DE COTĂ 318 si, în plus, primești și O LUNĂ DE ACCES GRATUIT la TOATE PARIURILE și BILETELE NOASTRE: cotă 2, pauza-final, ponturi simple, pariuri progresive, cote medii, cote mari, ponturi-bombă, meciuri pe surse etc!
Ai deja cont la Fortuna? Atunci mai ai o VARIANTĂ!

VARIANTA B. Te abonezi la FanatikSport! Iata care sunt pasii:

  1. Ca să te abonezi la FanatikSport, procedura este extrem de simplă. Astfel, trebuie sa achiți contravaloarea abonamentului lunar (care este 90 de lei) in contul de la BCR (contul: RO03RNCB0094061995760002), fie prin transfer bancar, fie direct la banca. 
  2. Dupa ce ati achitat abonamentul, dati-ne un email cu numele dvs. si un numar de telefon (dati-ne datele pe email la adresa: public@fanatiksport.ro).
  3. Pentru cei din strainatate, abonamentul este 25 de euro si se poate achita prin money gram sau paypal (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro).
  4. Primeşti SUPERBILETUL DE COTĂ 318 si, în plus, primești și O LUNĂ DE ACCES GRATUIT la TOATE PARIURILE și BILETELE NOASTRE: cotă 2, pauza-final, ponturi simple, pariuri progresive, cote medii, cote mari, ponturi-bombă, meciuri pe surse etc!