BOMBĂ la pariuri: avem un bilet de ##cotă 29##. VINE DUPĂ biletul triumf de cotă 114

BOMBĂ la pariuri: avem un bilet de cotă 29. VINE DUPĂ biletul triumf de cotă 114

BILETUL DE COTĂ 114 a inceput cu brio, biletul de cotă 6,8 a intrat (serie la Superbet: 997L-TQS11J ), dar noi ne-am pregătit deja de următorul TUN. Avem acum un bilet de cotă 29, care începe sâmbătă, așa că nu mai pierdeți vremea!

Noi punem pe el 150 de lei, ceea ce ne aduce un câștig de 4.350 lei, adică aproape o mie de euro. E foarte bine. Dar dvs puteti paria mai putin, gen 25 de lei, sau mai mult, dvs alegeti. 

Biletul e in poza de la acest articol, dar nu e  deblocat. Si oricine poate obtine ACEST BILET EXCEPȚIONAL

ATENȚIE! Există o singură mare variantă prin care poți intra în posesia acestui bilet. 

IATĂ CARE E:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST BILEt EXCEPȚIONAL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILEt EXCEPȚIONAL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET EXCEPȚIONAL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET EXCEPȚIONAL!

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!

ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro