BOMBA BOMBELOR la PARIURI: avem un bilet de cotă 1418! Vine după MEGA-SUCCESELE de cotă 133 și 3226

BOMBA BOMBELOR la PARIURI: avem un bilet de cotă 1418! Vine după MEGA-SUCCESELE de cotă 133 și 3226

FanatikSport rupe încă o dată CASELE DE PARIURI! Da, ne-au intrat alte BILETE DE COTE MARI, după succesul uriaș de cotă 3226 (pe care l-am atasat la finalul articolului). Da, ne-a intrat biletul cotă 133 (atasat, de asemenea, la finalul articolului), pe care am fost inspirați și am pariat mai mulți bani!

Felicitări tuturor celor care au PARIAT acest bilet! Si, iarăși, ne pare rău pentru cei care nu l-au pariat, care privesc pariurile din fotoliu, în loc să facă BANI!

Și avem o VESTE FENOMENALĂ: Nu ne oprim aici! Sperăm să mai bifăm un SUCCES MAJOR, căci avem un nou BILET ȘOC la pariuri! E un BILET care va detona casele de pariuri, mai ales că are o cotă imensă: cotă 1418! IMENSĂ!

Daca puneti 150 de lei, castigul depaseste 210.000 de lei! Adica în jur de 47.000 de euro. E FORMIDABIL!

MECIURILE încep peste câteva zile, dar facem deja LISTA SCURTĂ a celor care vor primi biletul!

ATENȚIE! Există o singură MARE VARIANTĂ prin care poți intra în posesia acestui bilet.

IATĂ CARE E ACEASTĂ VARIANTĂ:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau pentru a activa contul, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET INCREDIBIL!


ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro

Iata biletul de cota 133 care ne-a intrat ieri:Iata și biletul de cota 3226 care ne-a intrat zilele trecute: