CEL MAI TARE ##BILET LA PARIURI## din lume este doar aici

CEL MAI TARE BILET LA PARIURI din lume este doar aici

FanatikSport, cel mai mare SITE DE PARIURI din România, a avut zile de vis la pariuri: ne-au intrat biletele zilei de cota 2 pe banda rulanta, toate ponturile progresive si, CEL MAI IMPORTANT, ne-a intrat biletul de cotă 1262! Da, ne-a intrat acest SUPER-BILET! Iar pentru cei care nu l-au jucat, le spunem doar atât: nu fiți triști, căci avem un alt bilet genial! Da, pentru aceste zile toride de august, avem un bilet GRANDIOS, care are COTĂ 1914!

Si pe acesta, meciurile sunt alese pe sprânceană, fiind cele mai tari și mai sigure ponturi! Practic, cu doar 25 de lei, poți castiga 47.850 lei, peste 10.500 de euro. Biletul este realizat tot de Ionut, cel mai bun parior din România, care are o rată de reușită de peste 90%!

Biletul are loc în zilele următoare! Si oricine poate obtine BILETUL GRANDIOS de cotă 1914! Există o singură mare variantă prin care poți intra în posesia acestui bilet. 

IATĂ CARE E:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi BILETUL GRANDIOS de cotă 1914. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Concret, iată care sunt paşii pentru a primi BILETUL GRANDIOS de cotă 1914:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL) . Banii sunt ai tai, in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria biletul de cotă 1914 și câștiga pste 10.500 de euro.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL BILETUL GRANDIOS de cotă 1914!

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!

ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro