PARIU FABULOS la CAMPIONATUL MONDIAL: bilet cotă 826! E cel mai tare BILET

PARIU FABULOS la CAMPIONATUL MONDIAL: bilet cotă 826! E cel mai tare BILET

NEBUNIE LA CAMPIONATUL MONDIAL! Mai sunt cateva meciuri din acest turneu mondial, iar FanatikSport are un bilet fabulos. CONCRET, avem un MEGA-BILET DE COTĂ 826, care e peste cateva zile! IN PLUS, primesti si o luna de abonament gratuit la toate pariurile noastre! 


Practic, dacă pariezi 100 de lei pe MEGA-BILETUL DE COTĂ 826, poti CÂȘTIGA aproape 20.000 de euro! DA! Bani care îți schimbă VIAȚA!

 
Si ai DOUA VARIANTE prin care poti primi acest MEGA-BILET DE COTĂ 826! AI DOUĂ VARIANTE, alege una dintre ele:


VARIANTA A. Iți faci cont la agenția de pariuri FORTUNA! Iata care sunt pasii:


  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici:       ) . După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 50 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 50 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: public@fanatiksport.ro) in care ne spui emailul si numele de utilizator cu care te-ai înregistrat la Fortuna, plus numarul tau de telefon.
  3. Primeşti MEGA-BILETUL DE COTĂ 826 si O LUNĂ DE ACCES GRATUIT la TOATE PARIURILE și BILETELE NOASTRE: cotă 2, pauza-final, ponturi simple, pariuri progresive, cote medii, cote mari, ponturi-bombă, meciuri pe surse etc!
Ai deja cont la Fortuna? Atunci mai ai o VARIANTĂ!

VARIANTA B. Te abonezi la FanatikSport! Iata care sunt pasii:

  1. Ca să te abonezi la FanatikSport, procedura este extrem de simplă. Astfel, trebuie sa achiți contravaloarea abonamentului lunar (care este 90 de lei) in contul de la BCR (contul: RO03RNCB0094061995760002), fie prin transfer bancar, fie direct la banca. 
  2. Dupa ce ati achitat abonamentul, dati-ne un email cu numele dvs. si un numar de telefon (dati-ne email la adresa: public@fanatiksport.ro).
  3. Pentru cei din strainatate, abonamentul este 25 de euro si se poate achita prin money gram sau paypal (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro).
  4. Primeşti MEGA-BILETUL DE COTĂ 826 si O LUNĂ DE ACCES GRATUIT la TOATE PARIURILE și BILETELE NOASTRE: cotă 2, pauza-final, ponturi simple, pariuri progresive, cote medii, cote mari, ponturi-bombă, meciuri pe surse etc!