ULTIMA ORĂ: ##BILET COTĂ 131.## Caștigi automat peste 26 de mii de LEI. IA acum BILETUL DE AUR

ULTIMA ORĂ: BILET COTĂ 131. Caștigi automat peste 26 de mii de LEI. IA acum BILETUL DE AUR

FanatikSport are un PARIU de ultimă ORĂ: avem o ocazie incredibilă pentru toți românii!

Iată: FanatikSport, cel mai mare site de PARIURI din ROMÂNIA, are din nou un BILET UIMITOR la pariuri, care are o cotă EXCEPȚIONALĂ: cotă 131! Acest BILET vine după câștigurile de cotă  18, 30, 64! (ultimele 2 puse la finalul acestui articol).

Iar acum avem acest BILET UIMITOR, care are cotă 131!

Noi punem pe el minim 200 de lei, iar câștigul ajunge la 26.256 de lei! MECIURILE încep martea viitoare, pe 21 noiembrie, așa că aveți timp suficient pentru a-l PARIA!

Si oricine poate obtine ACEST BILET INCREDIBIL! Biletul e in poza de la acest articol, dar nu e deblocat. ATENȚIE! Există o singură mare variantă prin care poți intra în posesia acestui bilet, prin care il puteti debloca. 

IATĂ CARE E ACEASTĂ VARIANTĂ:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET INCREDIBIL!

 

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!


ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro


Iata si biletul de cota 64 care ne-a intrat în urmă cu câteva zile (felicitari tuturor celor care l-au jucat!):


Iata si biletul de cota 30 care ne-a intrat cu mai multe zile în urmă (felicitari tuturor celor care l-au jucat!):