ULTIMA ORĂ: Biletul de ##cotă 114## a fost publicat. Poți caștiga peste 17.000 de lei

ULTIMA ORĂ: Biletul de cotă 114 a fost publicat. Poți caștiga peste 17.000 de lei

FanatikSport, cel mai mare SITE DE PARIURI din România, are iarăși un superbilet pentru meciurile din Liga Campionilor și Europa League. Am primit iar cele mai bune ponturi din cupele europene, iar ele au făcut un bilet EXCEPȚIONAL, cu o cotă care nu trebuie ratată: peste 114! 

Meciurile încep în zilele următoare, iar biletul are șanse uimitoare! Practic, cu doar 25 de lei, câștigi aproape 3 mii de lei. Iar daca pariezi mai mult, câștigi și mai mult! De exemplu, dacă pariezi 150 de lei, câștigi lejer peste 17.000 de lei. Chiar cum ar fi să câștigi atâția bani intr-o zi, te-ai gândit vreodată?

Biletul e in poza de la acest articol, dar nu e  deblocat. Si oricine poate obtine ACEST MEGA-BILEt EXCEPȚIONAL

ATENȚIE! Există o singură mare variantă prin care poți intra în posesia acestui bilet. 

IATĂ CARE E:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST MEGA-BILEt EXCEPȚIONAL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST MEGA-BILEt EXCEPȚIONAL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, depui o sumă de bani în contul tau, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST MEGA-BILEt EXCEPȚIONAL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST MEGA-BILEt EXCEPȚIONAL!

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâna şi câştigă nişte bani BUNI!

ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro