Încă o victorie pentru echipa antrenată de Carlos Carvalhal?

Încă o victorie pentru echipa antrenată de Carlos Carvalhal?

Meciul din runda a 34-a din Premier League, Swensea – Everton, va avea loc pe stadionul Liberty Stadium din Swensea, începând cu ora 17:00. Sezonul din Anglia se apropie de finalizare. Lupta în zona retrogradării pare a fi tot mai fierbinte. Dacă Everton se poate simți în siguranță, atunci Swansea este prea devreme să-și dea jos armele. Primul meci de pe Goodison Park s-a încheiat cu victoria echipei gazdă cu scorul de (3-1). Cum se va încheia această dispută? Vezi pontul nostru.Swansea

După ce "lebedele" s-au stabilit în partea de jos a clasamentului, conducerea echipei a decis să se despartă de Paul Clement și a făcut-o într-un timp foarte scurt. Carlos Carvalhal a reușit să stabilească rapid ordinea în echipă. În nouăsprezece meciuri sub conducerea sa, echipa a suferit în toate turneele doar patru înfrângeri. În acest an pe teren propriu, echipa a fost învinsă doar de Tottenham. În ultima partidă din Premier League, echipa a disputat un meci în deplasare pe stadionul The Hawthorns cu West Brom, scor (1-1). Echipa acum are o mare motivație în acest meci, singura sarcină este să fie cît mai departe de zona retrogradării. Antrenorul echipei nu va putea conta pe atacantul Wilfried Boni, precum și pe mijlocașii Renato Sansheesh și Leroy Fer.


Everton

Echipa ocupă o poziție confortabilă la mijlocul clasamentului, este dificil să se adapteze luptei în fiecare meci. Misiunea echipei din acest sezon pare să fi fost îndeplinită, după ce a pus în ultima rundă rezistență în Derby-ul cu "Liverpool", scor (0:0). Va fi dificil la sfârșitul sezonului pentru unii rivali din campionat, pentru că acum echipa lui Samuel Allardyce practic nu au sarcini în acest sezon. Mai ales că îi este dificil să-și motiveze jucătorii în meciurile din deplasare, unde nu au strălucit în timpul sezonului. Nu va apărea pe teren în acest meci Gilfi Sigurdsson și Mason Holgate.


Pont recomandat Swensea – Everton:

"Swansea" a câștigat pe Liberty Stadium în ultimele patru meciuri consecutive. Gazda acestui meci nu a pierdut în fața rivalului din această seară patru meciuri consecutive - două victorii și două egaluri. Motivația mare pentru acest meci ai echipei antrenate de Carlos Carvalhal va face tot posibilul să obțină un rezultat pozitiv. Ne așteptăm la un meci foarte bun din parte celor de la Swensea. Alegerea noastră pentru acest meci: victorie Swensea cu o cotă de 2,20.