Încă o victorie pentru echipa lui Zinedine Zidane?

Încă o victorie pentru echipa lui Zinedine Zidane?

Miercuri, 11 aprilie, ora 21:45, se va da start meciului din sferturile de finală din Liga Campionilor între echipele, Real Madrid (Spania) și Juventus (Italia). Disputa va avea loc la Madrid pe stadionul "Santiago Bernabeu". Gazdele se află într-o dispoziție excelentă, deoarece practic și-au asigurat o calificare în semifinale. Să ne așteptăm cu toții la o răzbunare sau încă o bătaie de joc? Vezi pontul nostru pentru acest meci.


Real Madrid

Madrilenii în ajun a jucat un meci important în campionat împotriva lui "Atletico Madrid". În caz de victorie, echipa lui Zinedine Zidane ar putea reduce serios diferența de puncte de la a doua poziție. Însă meciul nu s-a părut atât de ușor, prima repriză s-a încheiat scor (0-0). După pauză, a deschis scorul atacantul Cristiano Ronaldo, însă peste cîteva minute, echipa lui Diego Simeone a egalat meciul prin golul lui Antoine Griezman. Cu toate acestea, este puțin probabil ca cineva să aibă o întrebare despre jocul echipei antrenate de Zinedine Zidane spre finele acestui sezon. Echipa este acum într-o formă fantastică. În ultimele 14 meciuri, au obținut 12 victorii, iar în zece dintre ele au marcat trei sau mai multe goluri. Zidane în acest meci nu poate conta exact pe doi apărători – Nacho care este accidentat și Sergio Ramos care servește o descalificare. Sub semnul întrebării va fi participarea lui Lucas Vazquez.


Juventus

"Juventus" în ultimul meci din Seria A ajucat cu ultima clasată "Benevento". Trebuie să spunem că outsider-ul campionatului a dat mari probleme campioanei. Însă spre finele partidei, echipa lui Massimiliano Allegria dat lovitura și a învins partida cu scorul de (2-4). În ceea ce privește Liga Campionilor, meciurile din deplasare s-au dovedit a fi de succes. În grup, italienii au pierdut de la Barcelona (0:3), au remizat cu Sporting (1-1) și au învins pe Olympiakos cu (2-0). Cel mai de succes meci sa dovedit a fi cu Tottenham, când, după o egalitate de 2-2 la Torino, au obținutt o victorie de (2:1) în Anglia. Va lipsi din cauza descalificării Paulo Dybala. Este încă necunoscut dacă Andrea Bardzalya va putea participa la meci.Pont recomandat Real Madrid – Juventus:

Această întâlnire va fi a 21-a dispută la rând în istoria confruntărilor ambelor echipe. Real Madrid are un avantaj, câștigând 10 întâlniri. Juventus a fost de opt mai puternici și în două cazuri echipele au jucat la egalitate. Rezultatul primului meci îi permite echipei din Madrid să joace cu accent pe apărare. Apărarea italienilor este acum departe de a fi fiabilă. Real Madrid va juca în stilul său și va încerca să câștige meciul. Alegerea noastră pentru acest meci: victorie Real Madrid cu o cotă de 1,67.