Arsene Wenger vrea răzbunare după infrangerea din deplasare!

Arsene Wenger vrea răzbunare după infrangerea din deplasare!

Meciul din etapa a 30-a din Premier League, Arsenal - Watford, va avea loc pe stadionul Emirates din Londra, duminică, 11 martie, începând cu ora 15:30. În primul meci din campionat echipa antrenată de Arsene Wenger au suferit o înfrângere în deplasare pe stadionul Vicarage Road, scor (2:1). Vor reuși să se răzbune în acest meci Londonezii? Vezi pontul nostrum pentru această dispută!


Arsenal

În această săptămână, Arsene Wenger a șters ușor criticile în adresa sa prin victoria din deplasare în Europa League cu AC Milan (2:0).Londonezii încă odată au dat dovadă că acest turneu este foarte important pentru ei și vor face tot posibilul să cucerească titlul. În Premier League pentru clubul din Londra este aproape totul clar. Până la finele acestui sezon au mai rămas de jucat încă opt runde, iar în clasamentul "Arsenal" este doar pe poziția a șasea. Nu este posibil să intri în primele patru. Va fi imposibil să urce în clasament mai sus de locul 4 acolo unde "Tottenham", care este situat pe locul patru este deja la 13 puncte distanță. Echipa lui Wenger au pierdut în patru din cele cinci meciuri anterioare -  cu "Swansea" (1:3), "Tottenham" (0:1), "Manchester City" (0:3) și "Brighton" (1:2). Singura victorie din această perioadă a reușit să obțină pe teren propriu într-un meci cu Everton – (5:1). Nu vor putea ajuta echipa în acest meci din accidentărilor: Alexander Lakazette, Nacho Montreal și Santi Cazorla.


Watford

După apariția noului antrenor, Javier Gracia,  în ultimele runde echipa a adăugat fizic în mod semnificativ și arată rezultate bune. În ciuda liste de accidentați supraaglomerată, din ultimele patru dispute au obținut trei victorii - cu Chelsea (2:1) și (1:0) cu Everton și West Brom. Toate meciurile au fost câștigate pe teren propriu, dar, totuși, le-a garantat practic participarea în următorul sezon în Premier League. În prezent, echipa antrenată de Javier Gracia sunt clasați pe poziția a nouă și, așa cum arată statisticile, pentru a rămâne în Premier League este suficient să acumuleze trei puncte. În deplasare, Watford, nu prea își bucură fanii. Pe terenurile rivalilor echipa nu a câștigat șapte meciuri la rând, pierzând în șase dintre ele. Accidentații Christian Kabasele, Tom Cleverly, Nathaniel Chaloba, Gerard Deulofeu, Younes Kabul, Craig Cathcart și Tommy Hoban vor lipsi în acest meci din cauza accidentărilor.

Pont recomandat Arsenal – Watford :

Victoria în față echipei antrenate de Gennaro Gattuso ar trebui să dea echipei încredere. Pe Emirates, londonezii în campionat nu joacă atât de rău, deși au ratat multe goluri în ultimul timp. Cu toate acestea, echipa lui Wenger a pierdut puncte doar cu cluburile din primul cinci al clasamentului. Motive suplimentare pentru londonezii ar trebui să fie eșecul din anul trecut, înfrângerea cu scorul de (1:2). Nu excludem faptul că Watford vor reuși să marcheze în disputa din Londra. De aceea mergem pe un pont: Ambele echipe marchează ( GG cu o cotă de 1,70).